(c) stock.xchng archyvo nuotr.

„Atia!“ – šaukdavo šou verslo Ryklys, o dabar jau ir parlamentaras Arūnas Valinskas. Tik gaila, kad Seimo akvariume ponas Valinskas nevadinamas Rykliu, apsiribojama vargšelio „Pūgžlio“ vardu. Pastaroji žuvis yra lengviausiai sugaunama, tereikia paprasčiausio inventoriaus, tad nėra ko ir stebėtis, kad mūsų realybės šou „Seimas: buvau pirmininkas“ dalyvis taip lengvai susiviliojo valstybės tarnautojo masalu.

Faktų nereikia. visi puikiai viską žinome, kaip būrys, politologijos knygas rankose laikiusių pramogų pasaulio atstovų, buvo išrinkti atstovauti tautos balsą. Ir tada prasidėjo – šeimų intrigos posėdžiuose, niekam nesuprantami juokeliai, iškalbos meno demonstravimas. Visi linksmai šypsojosi, kol A. Valinsko neišrinko Seimo pirmininku. Niekas šio pokšto nesuprato, išskyrus valdančią daugumą. Tikri vitamino C mėgėjai.

Jau kuris laikas televizijos ekranuose mirga buvusio Ryklio atvaizdas. Jam pabodo Seimas? O gal „menka“ parlamentaro alga? Visi spėlioja, kad Valinskų šeima bėgs iš Seimo ir slėpsis kaip meška dūmuose. Pagyvensim – pamatysim.

Tačiau šis realybės šou jau turi vieną nugalėtoją. Tautos atstovas, socialdemokratas Andrius Šedžius, viešai pareiškė, kad jis nebenori būti parlamentaru. Jis užsigeidė Šiaulių mero kėdės. Kokie norai!

Štai taip, mielieji, tokius turime tautos atsotvus. Tikri bėgikai – į išsvajojtą Seimo nario kėdę, o tada atgal. Praeis keleri metai ir vėl norėsis į krapštyti nosį Seimo posėdžiuose. Asmenybės susidvejinimas? Spręsti Jums.

Mažvydo Karaliaus blogas

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: