(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Spalio 30-31d. Kaune Vaidoto g. 11, Panemunėje, Šv. Mato mokykloje nuo 12val. vyks stalo teniso mėgėjų turnyras automobilių ir nekilnojamojo turto turgaus internete 24bazar.com taurei laimėti. Kurį organizuoja labdaros ir paramos fondas „New family“ kartu su Lietuvos socialdemokratų partijos Kauno m. skyriaus sporto ir jaunimo reikalų komisija.

Turnyre kviečiami dalyvauti įvairaus amžiaus stalo teniso žaidėjai.

„Kai organizavome pliažo tinklinio mėgėjų turnyrą stebėjome kaip patys jauniausi turnyro žaidėjai laimėjo prieš pliažo senbuvius, todėl ir šį kartą nusprendėme neskirstyti žaidėjų į grupes pagal amžių. Šiame turnyre gali dalyvauti visi norintys, išskyrus tuos, kurie žaidžia profesionalioje lygoje. Manome, kad ir šį kartą teks stebėti kaip jauniausi žaidėjai užima pačias aukščiausias vietas“ – sakė LSDP Kauno m. skyriaus sporto ir jaunimo reikalų komisijos pirmininko pavaduotojas Tomas Juraitis.

Turnyro simbolinis mokestis – 10lt, bus skirtas labdaros ir paramos fondo “New family” veiklai plėtoti.

“Mūsų fondas nori pritraukti kuo daugiau jaunuolių ir socialiai remtinų asmenų, todėl asmenims iki 18 metų ir iš socialiai remtinų šeimų dalyvavimas turnyre bus nemokamas. Šios tradicijos laikomės visuose renginiuose, kuriuos tik organizuojam. Mes siekiam sukurti jaunuoliams prasmingą laiko praleidimą ir užimti jų laisvalaikį.“ – komentavo labdaros ir paramos fondo „New family“ direktorė Gabija Jakonytė.

Šį turnyrą organizatoriai ketina daryti kasmet ir tikisi, kad jis taps tradiciniu. Taigi, tikimasi, kad jis sulauks daug dėmesio.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: