(c) KaunoZinios.lt archyvo nuotr.

Šeštadienio, lapkričio 14-osios, vakarą prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ dainininkė Jurga savo muzikos gerbėjams surengs nemokamą koncertą. Renginio metu taip pat bus paskelbti ir apdovanoti stilingiausio studento rinkimų nugalėtojai.

„Vienas maloniausių dalykų šiais metais man buvo tai, kad sugrįžau studijuoti – įstojau į Lietuvos muzikos ir teatro akademiją. Džiaugiuosi, kad studentiškas etapas man tęsiasi ir, tikiuosi, truks ne vienerius metus“, – kalbėjo dainininkė Jurga, kurios nuomone studentiškas stilius turi būti pastebimas pirmiausia žmogaus viduje.

Prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ centrinėje aikštėje 18 valandą prasidėsiančiame renginyje Jurga su grupe gyvai atliks populiariausias savo dainas, taip pat skambės kūriniai iš spalio pradžioje pasirodžiusio jos albumo „+37° (Goal of Science)“, kurio pavadinimą tikriausiai inspiravo ir dainininkės grįžimas į studentišką veiklą. Po koncerto prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ lankytojai turės išskirtinę galimybę gauti atlikėjos autografą ir kartu su ja nusifotografuoti.

„Nemokamą populiarios dainininkės koncertą dovanojame visiems Jurgos gerbėjams. Kviečiame Kaune studijuojantį jaunimą pasiklausyti šios dainininkės kūrybos ir pasveikinti stilingiausius kolegas,“ – sakė prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic Red Management“ rinkodaros vadovė Rasa Vyšniauskienė.

Lapkričio 14 d. įvyksiančio renginio metu bus paskelbti ir apdovanoti stilingiausio studento rinkimų nugalėtojai, PLC „Mega“ interneto svetainėje surinkę daugiausiai lankytojų balsų. Pirmosios vietos laimėtojui bus įteiktas 1 tūkst. litų vertės „Megos“ dovanų čekis. Antrosios vietos nugalėtojas galės džiaugtis 500 litų vertės „Megos“ dovanų čekiu, trečiosios – 300 Lt, o kitas pirmojo dešimtuko vietas užėmę studentai gaus po 100 litų vertės „Megos“ dovanų čekį.

Iki lapkričio 11 d. interneto svetainėje www.mega.lt vyksta finalinis balsavimas, kurio metu tarpusavyje rungiasi 10 interneto svetainės lankytojų stilingiausiais išrinktų konkurso dalyvių. Pasibaigus balsavimui, papildomus taškus bei vertinimus skirs ir PLC „Mega“ stilistė.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: