Meras pagerbs Kauno vardą garsinančius sportininkus
(c) Urtės Latkauskaitės archyvo nuotr.

Spalio 3 dieną (pirmadienį), 16 val., Savivaldybės didžiojoje salėje Kauno miesto meras Rimantas Mikaitis pagerbs miesto vardą garsinančius sportininkus.

Už aukštus sportinius pasiekimus sportininkai Tomas Gadeikis, Raimundas Labuckas ir treneriai Egidijus Gustas, Algirdas Arelis bus apdovanoti Kauno miesto burmistro Jono Vileišio pasidabruotais atminimo medaliais.

Kauno irklavimo mokyklos baidarių ir kanojų irkluotojai Tomas Gadeikis ir Raimundas Labuckas, 2007-2011 m. (penkis metus iš eilės) suaugusiųjų amžiaus grupėje tapo Europos baidarių ir kanojų irklavimo čempionais dviviečių kanojų valčių klasėje. 2009-2011 metais (tris metus iš eilės) iškovojo Pasaulio suaugusiųjų baidarių ir kanojų irklavimo čempionų titulus. 2008 m. olimpinėse Pekino žaidynėse dviviete kanoja iškovojo 10-ąją vietą.

Andrej Olijnik ir Ričardas Nekrošius pasaulio suaugusiųjų baidarių ir kanojų irklavimo čempionate iškovojo sidabro medalius o Donata Vištartaitė Europos irklavimo čempionate iškovojo trečiąją vietą. Šie sportininkai bus apdovanoti Kauno miesto savivaldybės specialiais prizais.

Kauno miesto savivaldybės padėkos raštais apdovanoti bus Kauno irklavimo mokyklos sportininkai ir jų treneriai: Ieva Adomavičiūtė (treneriai V. Valiauskas ir V. Butkus) Europos jaunių irklavimo čempionate užėmė 1-ąją vietą, Elvis Sutkus (treneris A. Kaminskas) Europos jaunimo iki 23 m. ir jaunių baidarių ir kanojų irklavimo čempionate užėmė 2-ąją vietą ir Gytis Ruzgys (treneriai A. Sapka ir N. Savickytė) pasaulio jaunimo iki 23 m. irklavimo čempionate užėmė 4-ąją vietą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: