(c) Kauno pedagogų kvalifikacijos centro archyvo nuotr.

Praėjusį trečiadienį, gruodžio 14 d., Kauno pedagogų kvalifikacijos centre vyko jau tradicija tapęs renginys „Metų švietėjas“. Šventės kulminacija tapo „Metų švietėjo 2011“ paskelbimas.

Šis garbingas apdovanojimas atiteko Kauno „Pilėnų“ vidurinės mokyklos informacinių technologijų mokytojai metodininkei, aktyviai Kauno pedagogų kvalifikacijos centro pagalbininkei Erikai Kubilienei. Šiais metais ji parengė ir įgyvendino 4 kvalifikacijos tobulinimo programas. E.Kubilienė taip pat jau yra parengusi 3 naujas kvalifikacijos tobulinimo programas 2012 metams.

Be to, ši specialistė vedė 10 seminarų, kurie vyko ne tik Kaune, bet ir Elektrėnų, Kėdainių ugdymo įstaigose, o lektorės mokymuose dalyvavo 245 klausytojai. E. Kubilienė taip pat vedė 9 konsultacijas įvairių dalykų mokytojams apie naujų technologijų naudojimą ugdymo procese, skaitė pranešimus konferencijose, rengė mokinius įvairiems konkursams.

Pasak Kauno pedagogų kvalifikacijos centro vadovų, E. Kubilienės darbai kalba patys už save, o visus juos išvardinti būtų sudėtinga.

Šventės metu už svarų indėlį tobulinant pedagogų kvalifikaciją ir atliekant švietėjo misiją buvo įteikti padėkos raštai. Jie atiteko Sigutei Grigaliūnienei (Kauno Šančių vidurinė mokykla), Renatai Valaitytei – Ramuckienei (Kauno kurčiųjų ir neprigirdinčiųjų ugdymo centras), Ilonai Šerniuvienei (Kauno lopšelis – darželis „Bitutė“), Rigondai Skorulskienei (Kauno jėzuitų gimnazija), Laimutei Nakutienei (Kauno jaunųjų turistų centras) ir Jūratei Slavinienei (Kauno Antano Smetonos gimnazija).

Susirinkusiesiems Kauno pedagogų kvalifikacijos centras dovanojo dainininkų Ritos Preikšaitės, Mindaugo Jankausko ir pianistės Gražinos Zalatorienės koncertą. Renginį vedė aktorius Egidijus Stancikas. Talentingiausio mokytojo, geriausio lektoriaus pagerbimo šventė kasmet rengiama nuo 2003 metų. Būtent tada ir gimė sumanymas besibaigiant metams apžvelgti nuveiktus darbus ir pagerbti tuos, su kuriais per metus daugiausia dirbta, bendrauta.

Kauno pedagogų kvalifikacijos centro informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: