(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Sniego valymo darbai vyksta ne tik dieną, bet ir naktį, taip pat nesustoja ir gatvių barstymo darbai. Bendrovės valymo mašinos ketina vėl važiuoti į miesto gatves valyti sniego bei barstyti druskos – smėlio mišinį.

„Savaitgalį, naktį iš šeštadienį į sekmadienį teko nemažai darbo, nes šeštadienį mieste gausiai snigo. Šią naktį taip pat valėme ir barstėme miesto gatves. Ypač didelis dėmesys buvo skirtas įkalnėms, nuokalnėms ir viadukams. Pirmadienį priešpiet įkalnės buvo pabarstytos dar kartą, o sniego valymo mašinos netrukus turėtų išjudėti į miesto gatves“, – sakė „Kauno švaros“ generalinio direktoriaus padėjėjas miesto valymo reikalams Darius Visockis.

„Kauno švara“ taip pat pažymi, kad mieste kai kurias gatves yra be galo sudėtinga išvalyti, nes šalikelėje stovi palikti automobiliai, kurie trukdo technikai pravažiuoti ir gerai nuvalyti gatvę.

„Antradienį ketiname kartu su Savivaldybės ir policijos atstovais susitikti bei nuspręsti, kaip geriau išspręsti šią situaciją, kaip informuoti ir paprašyti gyventojų, jog jie bent jau dienos metu patrauktų savo automobilius“, – kalbėjo D. Visockis.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: