Kaunas.lt archyvo nuotr.
Šią savaitę kelininkai pavojingiausias duobes tvarkė Garažų g., Švenčionių g. ir Drobės g. Jei orai bus palankūs, šį savaitgalį kelininkai darbuosis Taikos pr. ir Kariūnų pl.

„Rudenį orai yra permainingi ir visus darbus deriname su savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus specialistais bei techninę priežiūrą atliekančia bendrove „Laboratorinių bandymų centras”. Kai lyja, tenka stabdyti darbus, palikti neužasfaltuotas duobes. Suprantama, vairuotojai būna nepatenkinti, kai gatvėse lieka išfrezuotos duobės. Todėl atsižvelgdami į oro sąlygas kartais neskubame pradėti frezavimo darbų”, – teigė UAB „Kauno keliai” generalinio direktoriaus pavaduotojas Gintautas Kasenskas.

Kelininkų atstovo teigimu, kol kelio danga šlapia, darbininkai negali emulsija gruntuoti asfaltavimui paruoštų duobių, o naują dangą kloja tik gavę techninę priežiūrą atliekančių specialistų leidimą.

Praėjusią savaitę kelininkai užtaisė pavojingiausias duobes Biruliškių pl., J. Bakanausko, Technikos, Elektrėnų ir Kreidos gatvėse. Kitą savaitę planuojama darbus pradėti Marijampolės pl.

Susisiekimo ministerija tik spalio mėnesio pradžioje patvirtino papildomų Kelių priežiūros ir plėtros programos lėšų skyrimą. Buvo nuspręsta už šias lėšas pabaigti Nuokalnės gatvės remontą ir iš pagrindų sutvarkyti dalį Partizanų gatvės. Likusi iš Kelių priežiūros ir plėtros programos gautų lėšų dalis buvo skirta duobių remontui.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: