(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Savivaldybės tarybos kolegija gruodžio 23 dieną nutarė pratęsti paslaugų teikimo sutartį su UAB „Irgita“, pagal kurią minėta bendrovė prižiūrės ir tvarkys Kauno miesto želdinius, miškus, miško parkus.

Klausimas dėl Kauno miesto želdinių, miškų, miško parkų priežiūros ir tvarkymo paslaugų sutarties pratęsimo buvo svarstytas Kolegijoje prieš savaitę. Tuomet Kolegijos nariams bendrovės numatyti įkainiai priežiūrai ir tvarkymui pasirodė neatitinkantys rinkos kainos, kadangi sutartis buvo sudaryta daugiau kaip prieš metus. Kolegijos nariai šį klausimą išsamiai apsvarstė Savivaldybės tarybos komitetams.

Savivaldybės tarybos Miesto ūkio ir energetikos bei Miesto plėtros, investicijų ir turizmo komitetai pasiūlė skelbti naują paslaugų pirkimo konkursą. Savivaldybės tarybos Biudžeto ir finansų komitetas nutarė rekomenduoti UAB „Irgita“ taikyti didesnę nuolaidą nuo bendros atliekamų paslaugų sumos.

Bendrovė „Irgita“, atsižvelgdama į Savivaldybės tarybos Biudžeto ir finansų komiteto siūlymą bei įvertinusi finansines galimybes, nusprendė pagrindinėms paslaugoms taikyti 16 procentų nuolaidą, o brangiausioms sutartyje esančioms paslaugoms, – medžių, kurių skersmuo daugiau kaip 80 cm, pjovimu, taikyti 50 procentų nuolaidą.

Sulaukę šio pasiūlymo, Savivaldybės tarybos kolegijos nariai nusprendė pratęsti sutartį su UAB „Irgita“ dėl Kauno miesto želdinių, miškų, miško parkų priežiūros ir tvarkymo paslaugų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: