wikipedia.org archyvo nuotr.

Vykstant į verslo susitikimą kaimyninėse šalyse ar tiesiog atokesniame Lietuvos mieste visada svarbu tinkamai pasirinkti transportą.

Jei į verslo susitikimą siunčiamas tik vienas įmonės atstovas, galimi trys pasirinkimai: nuosavas darbuotojo automobilis, įmonei priklausanti transporto priemonė, išnuomotas automobilis. Tačiau pasitaiko įvairių situacijų, kai kartu būtina vežtis papildomą, daug vietos užimančia įrangą ar net visa komanda. Tokiais atvejais lengvasis automobilis tikrai nebus geras pagalbininkas.

Kartais pasitaiko tokių situacijų, kai vien įmonės atstovo gali nepakakti. Tai gali būti itin svarbus strateginės partnerystės sudarymas, kai susitikime būtina dalyvauti įmonės vadovui bei jo komandai. Taip pat gali būti įvairios varžybos tarp įmonių ir pan. Jei į susitikimą ar kokį nors renginį turi vyksta visa komanda, transporto pasirinkimas galima būti itin svarbi ir sudėtinga užduotis. Tokioje situacijoje bene geriausias sprendimas – 9 ar daugiau vietų mikroautobusų nuoma. Daugiaviečiuose mikroautobusuose pakankamai erdvės, todėl kelionė taip neišvargins įmonės darbuotojų ir galėsite visą energiją skirti renginiui ar susitikimui. Atrodysite žvalgus, veržlūs, neišvarginti kelionės. Tai gali nulemti visos kelionės sėkmę.

Kartais į naujo produkto ar paslaugos pristatymus tenka gabenti įvairią papildomą įrangą, kuri gali užimti tikrai nemažai vietos automobilyje. Tokiais atvejais tinkamiausias sprendimas taip pat mikroautobusų nuoma. Dvi priekinės vietos keleiviams ir nemaža tuščia erdvė gale, kurioje tilps visa reikalinga įranga. Tokie mikroautobusai nepakeičiami net ir tolimesnėje kelionėje į kitą šalį. Lėktuvo bilietai su nemažu papildomu bagažu gali kainuoti ženkliai daugiau nei kelionės išlaidos nuomotu transportu. Tinkamai pasirengti pristatymui labai svarbu. Todėl net ir tolima kelionė mikroautobusu su visa reikiama įranga gali būti žymiai geresnis sprendimas, nei greitesnė kelionė lėktuvu be išankstinio įrangos paruošimo.

Mikroautobusų nuoma Kaune, Vilniuje, Klaipėdoje ir kituose didžiuosiuose Lietuvos miestuose siūlo įvairios įmonės. Todėl tinkamiausią sprendimą galima pasirinkti iš gana nemažos pasiūlos. Žinoma, didžiausiuose Lietuvos miestuose pasirinkimas bus platesnis, tačiau tinkamą sprendimą galima rasti ir mažesniuose miestuose.

Taigi, planuodami svarbią kelionę, kuri gali nulemti tolimesnę įmonės veiklą, visada apsvarstykite visus galimus variantus. Jei įmonei nuolatinis transportas nėra reikalingas, mikroautobusų nuoma gali būti nepakeičiamas variantas retose tačiau tolimose kelionėse su įranga.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: