© Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Aplinkos ir krašto apsaugos ministrai “tvarkietis” Valentinas Mazuronis bei socialdemokratas Juozas Olekas Seime aiškinsis dėl karinio dalinio teritorijoje vykusio aplinkosaugininkų pobūvio.

Antradienį opozicinių konservatorių prašymu jie atsakys į klausimus dėl karinėje teritorijoje Panevėžio rajone surengto Aplinkos ministerijos renginio.

Ministrų prašoma atsakyti, kieno iniciatyva bei leidimu buvo surengtas tas renginys, kas apmokėjo šventės išlaidas, kiek tam panaudota biudžetinių lėšų.

Kreipimąsi inicijavo buvusi krašto apsaugos ministrė konservatorė Rasa Juknevičienė. Ministrų klausiama, ar minėtame renginyje kariuomenė savo lėšomis įrengė palapines, biotualetus ir suteikė kitokias reikalingas priemones pobūviui, kiek dalyvavo karių, ar renginyje buvo vartojamas alkoholis.

LNK televizija pranešė, kad rugsėjo pabaigoje savaitgalį Panevėžio priemiestyje, Dembavoje, karinio dalinio teritorijoje, surengtas pramoginis Aplinkos ministerijos renginys, kuriame dalyvavo aplinkos ministras Valentinas Mazuronis, Seimo Biudžeto ir finansų komiteto pirmininkas Bronius Bradauskas, kiti. Filmuotame siužete matyti, kad per šventę vartotas alkoholis, o nurodymą skirti renginiui vietą esą davė pats krašto apsaugos ministras.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: