Wikimedia Commons archyvo nuotr.

“Modernioje šeimoje” (Modern Family) vaidinančios Ariel Winter (Ariel Vinter) motina laikinai neteko garsiosios dukros globos teisių, ir teismo dokumentai rodo, kad ji galėjo fiziškai ir emociškai smurtauti paauglės atžvilgiu.

Tokie įtarimai pareikšti pareiškime dėl globos, kurį praėjusį mėnesį Los Andžele padavė A.Winter 34 metų sesuo Shanelle (Šanel).

Teisėjas nurodė 14-metės motinai Chrisoulai Workman (Krisulai Vorkman) iki lapkričio 20 dienos teismo posėdžio laikytis atokiai nuo dukters ir nebandyti su ja susisiekti. A.Winter sesuo, kuri taip pat yra televizijos aktorė, buvo paskirta laikina paauglės globėja, bet neturi teisių į jos pajamas, nurodė teisėjas.

A.Winter, kuri filmuose ir televizijos šou pradėjo vaidinti būdama septynerių, šiuo metu vaidina minėtame populiariame ABC komiškame seriale.

A.Winter motina teismo dokumentuose kaltinama “nuolatiniu fiziniu smurtavimu” – antausiais ir smūgiais, taip pat – plūdimu ir asmeniniais įžeidinėjimais.

Advokatai siekė jaunosios žvaigždės uždarbius iš sąskaitos, prie kurios gali prieiti motina, perkelti į užblokuotą sąskaitą. Teisėjas šio prašymo nepatenkino, bet jis vėliau gali būti atnaujintas.

Ch.Workman kaltinimus kategoriškai neigia ir dabar sako, kad šios dramos priežastis yra bandymas neleisti dukrai susitikinėti su vyresniu vyru.

Pareiškime Celebuzz.com Ch.Workman rašo: “Labai myliu savo dukrą. Niekada niekaip prieš ją nesmurtaučiau ir visuomet labai stengiausi apsaugoti ją ir daryti tai, kas jai geriausia”.

“Mano 14-metė duktė susitikinėjo su 18 su puse metų vyru, o kai užklupau juos užsiimančius tuo, ką, mano nuomone, mano dukra yra psichologiškai ir fiziškai per jauna suprasti ir visiškai suvokti, nedelsdama tai sustabdžiau, – rašo motina. – Maniau, kad būdama “įsimylėjusi” paauglė, (Ariel) verks ir pyks, ir kad galiausiai jos širdies žaizdos užgis. Niekada nė neįsivaizdavau, kad ji pritemps tai iki tokio lygio”.

Ch.Workman tvirtina, kad baimindamasi dėl dukros ėmėsi teisinių veiksmų prieš minėtą 18-metį, kurio pavardė neskelbiama.

“Pateikiau jam kaltinimus, nes teisiškai jis yra suaugęs ir jeigu nori elgtis kaip suaugęs su nepilnamete, turėtų taip pat būti pasirengęs už savo veiksmus patirti suaugusio žmogaus pasekmes”, – pridūrė ji.

A.Winter dirbo keliuose televizijos serialuose, tarp jų – “Ligoninės priimamajame” (ER) ir “Finėjas ir Ferbas” (Phineas and Ferb), taip pat – tokiuose filmuose kaip “Bučiuok, bučiuok, šauk, šauk” (Kiss Kiss Bang Bang), “Ledynmetis 2: eros pabaiga” (Ice Age: The Meltdown) ir “Paranormanas” (ParaNorman).

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: