Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Indijoje į prabangią rusų milijardieriaus Vladimiro Doronino 50-mečio puotą, kurią surengė jo draugė, supermanekenė Naomi Campbell (Naomi Kempbel), trečiadienį atvyko žvaigždėmis žėrinti kompanija, kurioje – Kate Moss (Keit Mos) ir Bobas Geldofas.

N.Campbell ištaigingą gimtadienio puotą surengė Džodhpure, kuriame išsinuomojo milžiniškus, virš miesto iškilusius įtvirtintus rūmus, o svečiams apgyvendinti užsakė visą penkių žvaigždučių viešbutį. Koncertuoti “gyvai” ji atsiskraidino Dianą Ross (Dajaną Ros).

Pranešimus, kad kai kurie iš 200 svečių, tarp kurių yra Jorko kunigaikštienė Sarah Ferguson (Sara Fergiuson), žais polą drambliais, N.Campbell paneigė per atstovą paskelbtame pareiškime.

Kai kurie gyvūnų teisių gynėjai mano, kad šis sportas yra žiaurus, ir kritikavo N.Campbell dėl planų surengti tokias varžybas, tačiau ji pati, nurodžiusi, kad ją “nepaprastai nuliūdino” šie pranešimai, pareiškė, kad joks polas šiai šventei niekada nebuvo planuojamas.

Spalvingos sofos, pagalvėlės ir kilimai jau dėliojami Mehrangaro forto kiemuose, o vakare, kai vyks pokylis, įspūdingos forto sienos turi būti apšviestos rausvomis ir geltonomis šviesomis.

Šimtams darbininkų skubant atlikti paskutinius darbus, rūmuose taip pat kabojo didžiulis humoristinis plakatas, kuriame V.Doroninas pavaizduotas kaip Džeimsas Bondas, o N.Campbell – kaip Bondo mergina.

Naujienų agentūra “Press Trust of India” pranešė, kad svečiams atskraidinti buvo užsakyta 12 lėktuvų ir kad iš Džodhpuro mažo oro uosto į prabangų viešbutį “Umaid Bhawan Palace” svečiai buvo nuvežti vintažiniais automobiliais.

“Skyrėme jiems 50 policininkų ir 50 apsaugininkų, kurie rūpinsis saugumu prie forto ir (vežant svečius) iš oro uosto”, – agentūrai sakė Radžasthano valstijos policijos aukšto rango pareigūnas Rahulas Prakashas (Rahulas Prakašas).

42 metų N.Campbell su V.Doroninu susitikinėja nuo 2008-ųjų; šiuo metu pora kartu gyvena Maskvoje.

Jiedu vienas kitam ir anksčiau yra rengę prabangius pokylius, pavyzdžiui, V.Doroninas surengė dideles iškilmes Prancūzijos Žydrajame krante N.Campbell 40-ojo gimtadienio proga.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: