(c) stock.xchng archyvo nuotr.

Balandžio 16-18 d. sparčiai populiarėjanti nebrangių drabužių iš Europos gamintojų mugė – išpardavimas „Discounter” vėl atvyksta į Kauną. Mugės – išpardavimai kas mėnesį vyksta vis kitame Lietuvos mieste ir siūlo pirkėjams madingai bei stilingai apsirengti išleidžiant vos 20,99 Lt.

Baltijos šalyse pirmieji tokias muges organizuoti pradėjo estai, daugiau nei metus jos vyksta ir Latvijoje. Po įvairius šalies miestus keliaujančias muges pirmieji Lietuvoje pradėjo organizuoti UAB „Discounter Clothing”. „Discounter” mugės – išpardavimai jau vyko Kaune, taip pat didelio pirkėjų susidomėjimo ji sulaukė Vilniuje,, Šiauliuose, Klaipėdoje, Mažeikiuose ir Panevėžyje. Mugės vyksta tris dienas, jų metu pirkėjams siūloma iki 40 000 įvairių prekių.

„Toks apsipirkimo būdas kaimyninėse šalyse yra labai populiarus, todėl nutarėme šią paslaugą teikti ir lietuvaičiams. Akivaizdu, kad ši paslauga jau surado savo vietą Lietuvos rinkoje. Gausiai mugėse apsilankantys žmonės džiaugiasi galimybe įsigyti pigių, bet naujų ir kokybiškų drabužių tiesiai iš gamintojo. „Discounter” mugės yra skirtos žmonėms, gaunantiems nedideles pajamas, bet norintiems įsigyti kokybiškų drabužių. Tai itin aktualu sunkmečiu. Džiaugiamės, kad žmonės gausiai atvyksta, o iš mugės išeina nešini pilnais krepšiais prekių – tai įrodo, kad mūsų veikla yra tikrai reikalinga pirkėjams”, – sako UAB „Discounter Clothing” regiono vadovė Giedrė Kuldmae.

Mugės metu parduodamos prekės yra naujos ir kokybiškos, svetur parduodamos užsakant per katalogus. Prekiaujama įvairiais drabužiais, avalyne. Pirkėjai gali rasti įvairių dydžių prekių, nemažai jų yra pagamintos žinomų ir pasaulyje garsių firmų. Prekes pirkėjai renginio metu renkasi patys iš gamintojo pakuotės – taip sutaupoma pinigų parduotuvės nuomai, inventoriui ir personalo išlaikymui, todėl nėra prekių antkainių ir jas galima įsigyti gerokai pigiau.

„Kai manęs paklausia, kodėl mugėje neaptarnauja pardavėjos, o drabužiai nekabinami ant pakabų, tuomet paaiškinu, kad jeigu kiekvieną drabužį kabinsime ant pakabos, išrikiuosime juos pagal dydžius, modelius ir dar šalia pastatysime pardavėją, tada kaina bus ne 20,99 Lt, o 60 ar 80 litų. Mūsų tikslas yra prekes pasiūlyti itin patraukliomis kainomis. Be to, siekdami pagerinti pirkėjų aptarnavimą, įrengėme matavimosi kabinas”, – sako G. Kuldmae.

Jos teigimu, dauguma iš Europos gamintojų sandėlių į Lietuvą atvežtų prekių mugės metu parduodamos viena kaina – drabužiai po 20,99 Lt, avalynė – 34,99 Lt, tačiau siūloma ir pigesnių prekių. Organizatoriai užtikrina, kad mugės metu įsigijus netinkamą prekę arba aptikus jos broką, ją galima atnešti ir pakeisti kita, kol mugė dar neišvyko iš miesto.

Mugė Kaune vyks: Lengvosios atletikos manieže, Aušros g. 42. Balandžio 16 dieną 12-18 val., balandžio 17 dieną 10-18 val., balandžio 18 dieną 10-15 val.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: