(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Šį šeštadienį, lapkričio 14 dieną baldų prekybos centras „Plaza baldai“ kartu su Senamiesčio klubo Interjero mokykla vėl kviečia kauniečius susirinkti į nemokamą pamokėlę, skirtą interjero dekoravimui. Ši pamoka – jau antroji iš naujojo pamokų ciklo apie interjero kūrimą, naujausias interjero tendencijas, baldų ir apdailos madas bei naujoves.

Pamokėlėje Senamiesčio klubo Interjero mokyklos specialistai pasakos, kaip dekoruoti savo namus, kaip sudėlioti interjero akcentus, kad namai taptų jaukūs ir gražūs. „Išmoksime, kaip dekoruoti savo namus ne tik pagalvėlėmis, vazomis ar užuolaidomis, bet ir daug kitų principų, kurie padės spręsti jaukių namų interjerų rebusus“, – sako Senamiesčio klubo Interjero mokyklos dėstytoja.

Pamokėlės pradžia – 12 val. Ji vyks naujai įkurtoje bibliotekoje, kuri yra „Plaza baldų“ pirmajame aukšte, Taikos pr. 141, Kaune. Biblioteka visiškai atvira ir laisvai prieinama visiems žmonėms. Joje gali lankytis visi, kuriems įdomi interjero, baldų ar net statybų tematika.

Pamokėlė visiškai nemokama, o visi susirinkusieji bus vaišinami pyragu ir kava. Išankstinė registracija nebūtina.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: