(c) KaunoZinios.lt archyvo nuotr.

Trečiadienį Kauno miesto savivaldybės tarybos kolegija nusprendė nepratęsti kadastrinių matavimo darnų sutarties su UAB „Geometra”, nes bendrovė nepateisino lūkesčių. Per metus iš 20 objektų, kuriems buvo privaloma atlikti kadastrinius matavimus, darbai atlikti tik 7 objektams.

Sutartis dėl prie daugiabučių gyvenamųjų namų esančių, sporto ir kitos paskirties aikštelių ir stadionų kadastrinių matavimų atlikimo su bendrove buvo pasirašyta 2009 metų lapkričio 10 dieną. Sutartį buvo galima pratęsti.

Turto skyriaus duomenimis, bendrovė pakankamai vangiai vykdė savo įsipareigojimus. Per metus bendrovė privalėjo atlikti 20 objektų kadastrinius matavimus, tuo tarpu atliko tik 7.

„Sporto skyrius ir seniūnijos dar praėjusiais metais pateikė 70 tokių aikštelių sąrašą. Bendrovei per metus reikėjo atlikti 20 aikštelių kadastrinius matavimus. Pasak UAB „Geometros” atstovų, aikštelių kadastrinių matavimų jie negalėjo atlikti dėl dokumentų ir informacijos apie aikšteles trūkumo. Mūsų skyriaus nuomone, bendrovė nevykdė visų sutarties punktų, todėl ir siūlome šios sutarties nepratęsti”, – sakė Turto skyriaus vedėjas Antanas Slušnys.

Miesto meras Andrius Kupčinskas pažymėjo, kad toks neveiksnumas netenkina Savivaldybės. „Bendrovė nepateisino mūsų lūkesčių, todėl nemanau, kad sutartį reikėtų pratęsti. Be to, administracijos vadovybę taip pat norėčiau paskatinti atkreipti dėmesį, ar tinkamai dirba administracijos darbuotojai, atlieka visas pavestas užduotis. Mieste yra daugiau nei 70 tokių aikštelių, kurias būtina sutvarkyti. Kolegijos nariai pageidautų gauti išsamią informaciją apie Kauno mieste esančias tokias sporto aikšteles”, – kalbėjo meras.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: