(c) KaunoŽinios.lt archyvo nuotr.

Dviejų neprižiūrimų pastatų Jonavos gatvėje administratoriui skirta piniginė bauda.

Dispečerinė su pastoge (Jonavos g. 1) ir prekybos paviljonas (Jonavos g. 1 B) yra blogos būklės Pastogės paviršius yra aptrupėjęs, vietomis užaugę krūmai, nesandari pastogės danga, per kurią lietui lyjant vanduo sunkiasi per nesandarius plokščių sudūrimus, virš gelžbetoninių plokščių esantis plytų mūras yra stipriai apiręs, byra plytos. Taip pat netvarkingas, apleistas, fiziškai nusidėvėjęs yra prekybos paviljono pastatas. Statiniai yra neaptverti ir kelia grėsmę žmonių saugumui.

Pastatai priklauso UAB „Pramogų odisėja“, kuri 2008 metų gruodžio 22 dienos yra įgijusi bankrutuojančios įmonės statusą.

Kauno miesto savivaldybės administracijos statinių naudojimo priežiūros vykdytojai daugelį kartų kreipėsi į bankroto administratorių – UAB „Įmonių bankroto administravimo ir teisinių paslaugų biurą“, reikalaudami nedelsiant organizuoti galimai avarinės būklės likvidavimą, aptverti pavojų keliančias teritorijas.

Kadangi į nurodytus reikalavimus nebuvo reaguota, Turto skyriaus specialistai ėmėsi priemonių – bankrutuojančios UAB „Pramogų odisėja“ administratoriaus UAB „Įmonių bankroto administravimo ir teisinių paslaugų biuro“ įgaliotam asmeniui dėl minėtų statinių nepriežiūros rugsėjo 17 dieną buvo surašytas Administracinio teisės pažeidimo protokolas, o rugsėjo 30 dieną skirta 500 litų bauda

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: