LNK nuotr.

„Aš labai myliu Lietuvą!” – klyktelėjo blondinė, krūtimis plaudama partizanų mirties vietoje pastatytą kryžių.

„Aš labiau!“ – subliuvo už netoliese augančio beržo besišlapinantis vyrukas nuo Plungės, studijuojantis teisę. „KĄ? Taigi prispaudė.“.

Atėjus vakarui, visi susėdę bučiavo pačių išsiuvinėtą kažkurios Afrikos valstybės vėliavą, velniškai panašią į Lietuvos, o Stanislovui užgrojus lūpine armonikėle, Tomas pasinaudodamas visą dieną nuo kamerų besislėpusio Andrėjaus silpnumu (vis tik rūsyje naminę ragavo..) parodė, kaip Mindaugas nudėjo paskutinį vienytis nesutikusį kunigaikštį. Kelios merginos krykštavo lyg ančiukai, o operatorius paprašė padėjėjo padalinti joms po alaus butelį. „Puiki reklama išeis“ – garsiai samprotavo.
Prieš tai pasyviai laikęsis Martos, Gailiaus ir Sandros būrelis staiga pasileido Lenkijos pusėn – Marta dievagojosi, kad lyg kažkada istorijos pamokoje nugirdusi, jog Lietuva ir Lenkija anksčiau buvo viena valstybė..

Pyktelėję likusieji (laužą uždegti ir prižiūrėti mokėjo vienintelis Gailius), ilgai laiko veltui nešvaistė – greitai buvo surengtos keiksmų varžytuvės, lietuviškais tautosakos motyvais (Gintautės plaukai buvo supinti į kasas, o Augis avėjo medienos spalvos „kroksais“). Ech, norėčiau pamatyti jų veidus, kai sužinojo, jog visos pastangos galiausiai buvo „užpypintos“..

O namuose sėdintys žiūrovai, kad plaka pirštais išmaniuosius telefonus, kad balsuoja, juk Lietuvą myli ir jie ne ką mažiau.. „Va, Karoli, kodėl tu nėjai į atranką, būtum dabar visoj giminėj mylimas, o mus puikiais tėvais laikytų.“.

Išgirdę apie tokį laidos formatą, bemaž viso pasaulio šalių vadovai priverčia tokias laidas rodyti ir savo valstybėse, greitai įsigali visuotinė taika, atpinga vyriški drabužiai internetu, o „Aš myliu Lietuvą“ prodiuseriai laimi Nobelio taikos premiją.
LNK nebeprivalo rodyti 70 proc. rusiškų serialų, o Jampolskis pagaliau išeina seniai užsitarnauton pensijon. Mūsų akys ilsisi.

Išaušta dar vienas nuostabus rytas. Šalia prodiuserio miegojusiai blondinei iš nosies pradeda bėgti silikonas, o tai ženklas, jog geriausius dalykus žmonės dažniausiai tik susapnuoja.. Sėkmės Tau.

Originalus įrašas tinklaraštyje Mantvydo Leknicko blogas

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: