(c) Organizatorių archyvo nuotr.

Sakoma, jog darbas žmogų puošia, o štai praėjusį ketvirtadienio vakarą geras ir neatlygintinas darbas papuošė ne tik jį įvykdžiusius, bet ir VDU Kauno botanikos sodą.

Kaip ir kasmet nuo 2005 metų organizacija JCI (Junior Chamber International) vykdo projektą „Spalvotas gyvenimas“, kurio tikslas – JCI vietinių organizacijų Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Telšiuose ir Utenoje gražinti savo miesto aplinką dažant suoliukus, tvoras, sodus ir kt.

JCI Kaunas liepos 8 dieną 18 val. „Spalvoto gyvenimo“ idėją išpildė vienoje gražiausių Kauno miestų vietų – VDU botanikos sode. Projektas, sulaukęs susidomėjimo, į sodo marginimą sukvietė apie 20 dalyvių, kurie džiaugėsi galėdami savo rankomis prisidėti prie savo miesto gražinimo. „Nepaisant lietaus, mūsų komanda nudažė apie 25 suoliukus ir kitą sodo įrangą. Džiugu nors ir maža dalimi prisidėti prie gero darbo.“ – darbų pabaigoje sakė projekto vadovas Lukas Abelkis.

Projekto organizatoriai dėkoja atėjusiems savanoriams ir kaip šiais, taip ir kitais metais, tikisi sulaukti kuo daugiau žmonių, kurie nėra abejingi ir pritaria tam, kad mūsų gyvenimas gali ir turi būti spalvingesnis.

Indrė Gutauskaitė

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: