(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Jau 18-ąjį kartą Kaune vyks tradicinė specializuota statybos, interjero ir apdailos medžiagų bei baldų paroda „Namų pasaulis 2011″. Kaip ir kasmet, paroda vyks parodų salėse Aušros gatvėje. Lankytojų patogumui paroda veiks nuo ketvirtadienio iki sekmadienio, kovo 24 – 27 dienomis.

Šiemet parodos lankytojus pasitiks rekordinis dalyvių skaičius – pilnutėlėse salėse bei lauko ekspozicijose dalyvauja net 195 įmonės. Gausus dalyvių skaičius, jų teikiama produktų, paslaugų įvairovė nudžiugins visus besidominčius statybomis bei namų ūkiu. Taupydami brangų laiką apsilankiusieji viską ras po vienu stogu: ir naudingus patarimus, ir geriausias idėjas bei sprendimus savo būstui.

Parodoje dalyvaujančios įmonės pristatys daugiau nei 60 skirtingų veiklų, iš kurių lyderiaujančios: statybinės medžiagos, interjero elementai, durų, langų, vartų, stogų sistemos, šiltinimo medžiagos, šildymo įrenginiai, apšiltinimo sistemos, betono, gelžbetonio gaminiai, baldai, laiptai, buitinė technika, baseinų, pirčių įrengimas ir kt. Parodoje, kaip visada, lankytojai ras viską, ko reikia būsto gerovei bei susipažins su naujomis pristatomomis veiklomis. Dauguma parodos dalyvių – Lietuvos įmonės, tačiau atvyksta dalyvių ir iš Slovakijos, Lenkijos, Latvijos.

Parodos programoje numatyti net 22 seminarai aktualiomis interjero, pasyvaus namo statymo, namo sandarumo, stogų renovacijos klausimais. O šeštadienį (kovo 26 d.) visa diena skirta saulės energetikos ir ekologinei statybai iš šiaudų ryšulių (organizatoriai – Lietuvos saulės energetikos asociacija bei Šiaudinių namų statytojų asociacija) klausimams, sprendimų ieškojimui, diskusijoms.

Šių metų parodos naujiena – „Baldų ekspozicija”, kurioje dalyvauja apie 20 šios srities įmonių. Didžiausiame, jungtiniame „Baldupramone.lt” stende dalyvaus įmonės pristatančios naujienas baldų gamybos ir interjero dizaino rinkoje, inovatyvius sprendimus sienų apdailai, netradicines lubų apdailos medžiagas, šiuolaikiškus baldų paviršius, novatoriškas technologijas, furnitūrą baldams ir kt.

Zonoje „Dizaino pašnekesiai” lankytojai galės pasitarti su dizaineriu kaip kūrybiškai įsirengti savo aplinką, kaip ieškoti netradicinių idėjų, kaip įgyvendinti savo idėjas. „Interjero erdvė” pristatys išskirtinius Lietuvos dizainerių ir gamintojų interjero objektus, įdomiausius dizaino katedrų studentų darbus ir projektą „didėja”, sujungsiantį studentų idėjas ir gamintojų galimybes inovatyvaus dizaino produktui.

„Dizaino amfiteatro” erdvėje lankytojai galės susipažinti su naujoviškais sėdmaišiais, o pavargusieji turės galimybę atsipūsti ir pailsėti.

Visus, kurie ieško geriausio sprendimo savo būstui, maloniai kviečiame apsilankyti didžiausioje tradicinėje parodoje „Namų pasaulis 2011″.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: