Paskutinis šansas tapti

Šiandien – rugsėjo 26-oji – paskutinė diena kai moterys ir merginos gali registruotis konkursui „Miesto ledi“ ir išbandyti šansą tapti savo miesto ambasadore.

Pačioje spalio pradžioje paaiškėsiančios „Miesto ledi“ titulo laimėtojos gaus ne tik šį titulą, bet ir prizus bei šansą tapti savo miesto ambasadore ir pristatyti jį kituose Lietuvos regionuose.

Visą vasarą moterys bei merginos iš devynių Lietuvos miestų buvo kviečiamos registruotis internetiniame tinklalapyje www.miestoledi.lt, pateikti tris savo nuotraukas bei užpildyti anketą.

Šioje anketoje be vardo ir hobio moterys buvo prašomos aprašyti savo miestą bei trim žodžiais įvardinti miesto viziją. Organizatorių teigimu, šis konkursas išsiskiria tuo, jog ieškomos ne tiesiog gražios, tačiau ir visapusiškai žavios moterys, galinčios garsiai ištarti: „Aš didžiuojuosi savo miestu!“.

Iki šios dienos pabaigos už visas užsiregistravusias dalyves gali balsuoti tik interneto vartotojai, tačiau jau nuo rytojaus prie jų prisijungs ir iš garsių Lietuvos žmonių sudaryta komisija.

Kas bus šios komisijos nariais – kol kas neatskleidžiama, tačiau jų balsai bus sumuojami su interneto vartotojų balsais ir tik bendras rezultatas parodys, kurios devynios moterys laimės „Miesto ledi“ titulus.

Konkurso „Miesto ledi“ tikslas – atkreipti dėmesį į Lietuvos miestus bei ten gyvenančias moteris, paskatinti jas aktyviau dalyvauti visuomeniniame gyvenime, reikšti savo nuomonę ir priimti sprendimus. Kas svarbiausia – parodyti, kad jų miestai yra gražūs ir kupini veiklos, todėl pasibaigus konkursui laimėtojos bus kviečiamos pristatyti savo meistą ir kituose Lietuvos regionuose.

Dalyvauti žaviausių moterų rinkimuose galima užpildžius anketą internete www.miestoledi.lt bei įkėlus tris savo nuotraukas.

Registruotis galima iki pat rugsėjo 27 dienos. Šiemet žaviausios moterys ieškomos devyniuose Lietuvos miestuose – Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Utenoje, Alytuje, Ukmergėje, Telšiuose ir Marijampolėje – tačiau neatmetama, kad kitąmet konkursas gali plėstis.

Organizatorių informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: