(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Viešosios tvarkos tarnybos darbuotojai spalio 12-16 dienomis surašė septynis administracinės teisės pažeidimų protokolus, kurie išsiųsti nagrinėti administracinei komisijai.

Šeši protokolai surašyti už statomas transporto priemones ant žalios vejos ar šaligatvių. Protokolas surašytas pažeidėjui už vykdytą prekybą maisto prekėmis, neturint Kauno miesto savivaldybės išduoto leidimo.

Viešosios tvarkos tarnybos darbuotojai nagrinėjo skundus dėl reklaminės iškabos trukdančios renovacijos darbams Kovo 11-osios gatvėje bei nuardyto šaligatvio asfalto, nukirsto medžio Krėvės prospekte.

Savivaldybės Tarnyba prižiūrėjo, kaip laikomasi Gyvūnų auginimo ir laikymo taisyklių. Darbuotojai vykdė kontrolę dėl agresyvios veislės šunų ir jų mišrūnų laikymo be Savivaldybės išduoto leidimo.

Taip pat buvo tikrinama prekyba viešose vietose: prekiautojai buvo prašomi pateikti Kauno miesto savivaldybės išduotus leidimus prekiauti.

Viešosios tvarkos tarnybą atliko Sanitarinės kontrolės objektų vertinimą. Patikrinti ir įvertinti: Marvos dvaro istorinis parkas, Nepriklausomybės parkas bei skverai (Pramonės pr. ir Draugystės g., Pramonės pr. ir Krėvės pr., Lakūnų pl.; S. Dariaus ir S. Girėno g., Juozapavičiaus pr. ir Mažeikių g., Vaidoto g., Mažosios g., Zuikinės, K.Petrausko ir Vydūno al., P.Dovydaičio g. ir Darbininkų g. Lazūnų g. ir Žeimenos g.).

Viešosios tvarkos tarnyba operatyviai reaguoja į gautus gyventojų skundus. Teikia informaciją telefonu, vyksta į vietą dėl skundų nagrinėjimo. Kviečiame gyventojus nebūti abejingais ir apie įvykdytus pažeidimus pranešti tel. 20 71 67 nuo 8 iki 17 val.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: