(c) kaunas.policija.lt archyvo nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato Žaliakalnio policijos nuovados Nepilnamečių reikalų specialistės, bendradarbiaudamos su Kelių policijos valdybos specialistais bei vykdydamos projektus „Saugūs ir sveiki mokykloje“ ir „Saugokime vieni kitus kelyje“, spalio 19, 20, 21, 22 dienomis apsilankė didžiojoje dalyje Žaliakalnio prižiūrimoje teritorijoje esančių mokyklų ir ikimokyklinių mokymo įstaigų, kuriose mokė vaikus saugiai elgtis gatvėje, kelyje, supažindino su Kelių eismo taisyklėmis, kelio ženklais, mokė kaip saugiai pereiti gatvę, kaip elgtis automobilyje ar važinėjantis dviračiais, ką ir kaip turi nešiotis tamsiu paros metu.

Taip pat vaikai ir pedagogai buvo supažindinti su eismo įvykių statistika. Vaikams išdalinti atšvaitai, knygutės. Be to kalbėta buvo ir apie patyčias bei kitokį neleistiną ir netoleruotiną elgesį mokymo įstaigose.

Atsidėkodami vaikai policijos pareigūnams padovanojo savo piešinius, kuriuose išreiškė nuoširdžias padėkas už rūpestį ir suteiktą informaciją.

Kauno vyriausiojo policijos komisariato informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: