(c) Žalgriris.lt archyvo nuotr.

Nuo šiol Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo nariais galės tapti ne tik krepšininkai, treneriai ar ekipos personalas, bet ir visi gerbėjai, kuriems rūpi Kauno „Žalgirio“ komandos sėkmė, veikla bei sprendimai.

Kauno „Žalgirio“ Klubas – naujovė Lietuvoje, tačiau ne Europoje. Steigiant Klubą buvo remtasi Ispanijos klubų „FC Barcelona“ bei Madrido „Real“ pavyzdžiais. Šių klubų nariai turi svarų balsą spręsdami mylimos komandos valdymo klausimus. Ne išimtis ir „Žalgiris“ – visi nariai galės savo sprendimais tiesiogiai daryti įtaką ekipos valdymui.

Kiekvienas narys turės progą išreikšti savo nuomonę svarstant „Žalgiriui“ aktualius klausimus, teikti savo idėjas, pasiūlymus ir dalyvauti jų įgyvendinime. Be galimybių dalyvauti „Žalgirio“ valdyme, visi Klubo nariai sulauks privilegijų: gaus išskirtinę atributiką, Ūkio banko Žalgirio Maestro kortelę, Klubo nario pažymėjimą, narystę žymintį diplomą su Modesto Paulausko, Vladimiro Romanovo ir Arvydo Sabonio parašais, specialius „Žalgirio“ partnerių pasiūlymus ir tik jiems skirtą erdvę interneto svetainėje www.Zalgiris.lt, kurioje sulauks atsakymų į visus užduodamus klausimus, oficialiai vertins žalgiriečių pasirodymą kiekvienose rungtynėse, teiks siūlymus ir turės savo balsą svarbių sprendimų priėmime.

Pirmuoju Kauno „Žalgirio“ Klubo nariu tapo visada į „Žalgirį“ svajojęs grįžti legendinis krepšininkas Modestas Paulauskas, kuris eis Klubo prezidento pareigas. Olimpinis čempionas ir ilgametis žalgirietis su begaliniu ryžtu ir noru sieks sutelkti visus Kauno „Žalgirio“ gerbėjus, tokiu būdu užtikrinant stabilų ilgametes tradicijas turinčio klubo valdymą ir egzistavimą.

„Su dideliu užsidegimu ir entuziazmu norėčiau Jus visus pakviesti įsilieti į Kauno „Žalgirio“ Klubo narių gretas. Tai galimybė dar labiau susivienyti su komanda, turėti įtaką joje ir ne vien žodžiais, tačiau ir realiais darbais prisidėti prie „Žalgirio“ sėkmės. Neabejoju, jog būdami kartu pasieksime geriausią rezultatą, o „Žalgiris“, reprezentacinė visos Lietuvos krepšinio komanda – gyvuos amžinai!“, – sakė Kauno „Žalgirio“ Klubo prezidentas M.Paulauskas.

Tapti Kauno „Žalgirio“ Klubo nariu galima užpildžius anketą ir sumokėjus metinį nario mokestį (nuo 50 iki 200 litų priklausomai nuo amžiaus) jau nuo lapkričio 5 dienos bet kuriame Ūkio banko padalinyje, visoje Lietuvoje arba interneto svetainėje www.zalgiris.lt.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: