Wikimedia Commons archyvo nuotr

Princas Williamas (Viljamas) ir jo nėščia žmona Catherine (Ketrin), Kembridžo kunigaikštienė, išskrido ramių atostogų, kurios jiems, kaip porai, bus paskutinės prieš būsimą tėvystę.

31 metų kunigaikštienė nuo gruodžio kentė itin stiprų pykinimą ir dėl to turėjo atšaukti virtinę viešų pasirodymų bei kelias dienas praleisti Londono ligoninėje.

Tačiau dabar karališkoji pora, kurių pirmagimis pasaulį turi išvysti liepą, pasilepins atostogomis Mastiko saloje Grenadinuose drauge su kunigaikštienės tėvais Carole ir Michaelu Middletonais (Kerol ir Maiklu Midltonais).

Pranešama, kad kompanija apsistojo prabangioje viloje, kurioje yra baseinas, privati terasa, žaidimų kambarys. Vila kainuoja 18 750 svarų per savaitę.

Šaltinis bulvariniam laikraščiui “The Sun” sakė: “Kunigaikštis ir kunigaikštienė prisidėjo prie Middletonų žiemos atostogoms. Ir Williamas, ir Kate viliasi, kad jos būklė nesutrukdys jai aštuonias valandas skristi iki Barbadoso ir paskui – iki Mastiko”.

“Prieš mėnesį tokia kelionė jai būtų neįsivaizduojama, tad tai yra aiškus ženklas, kad ji praktiškai atsigavo”, – pridūrė jis.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: