VšĮ „Verslo iniciatyva“ kartu su partneriu VšĮ “Atsakingo verslo ir mentorystės institutas” ir Kauno miesto savivaldybe įgyvendina projektą „Jaunimo verslumo skatinimas gerąja praktika“. Projektu siekiama atrinkti bei suformuoti moksleivių ir studentų 2-3 grupes iki 10 asmenų kiekvienoje, su kuriomis užsiimtų patyrę miesto verslininkai ir rinkos specialistai – taikoma grupinė mentorystė. Projekto tikslas – tiesiogiai parodyti verslo sėkmės pavyzdžius, perteikti verslininkų patirtį, žinias ir įgūdžius bei paskatinti ugdytinius žengti žingsnį į nuosavą verslą.

Projektu norima suteikti galimybę studentui ar moksleiviui susipažinti su verslininku bei rinkos žinovu ir tapti jo ugdytiniu. Taip peržengiamas barjeras tarp daugiau ir mažiau išmanančio. Mentorystės pagalba perteiktos žinios bus neįkainojamos kiekvienam jaunuoliui ir tikimės, jog šio projekto pagalba dar besimokantis žmogus užsibrėš aukštus tikslus ir su mentoriaus pagalba juos pasieks.

„Jaunimo verslumo skatinimas gerąja praktika“ apima tik Kauno savivaldybę, todėl tikslinė auditorija yra 16 – 25 metų Kauno mieste bei rajone besimokantis jaunimas. Registracija vykdoma iki spalio 10 d.

Platesnė informacija ir registracija VšĮ “Verslo iniciatyva” internetiniame puslapyje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: