Darius Zelenkevičius nuotr. Basketnews.lt

Kauno „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas spjauna į veidą savo klubo herojams ir sirgaliams.

Bent jau taip atrodo paskaičius „Žalgirio“ pranešimą apie sekmadienį įvyksiančias draugiškas krepšinio rungtynes: legendiniai 9-ojo XX a. dešimtmečio žalgiriečiai, kurių sudėtyje įžūliai pūpso Romanovo pavardė, susikaus su tų laikų Maskvos CSKA krepšininkais.
Arvydas Sabonis stos prieš Vladimirą Tkačenką, Sergejus Jovaiša – prieš Sergejų Tarakanovą, o prieš ką stos Vladimiras Romanovas? Heino Endeną ar Igorį Kudeliną?

Vladimirai, atsikvošėk, rinkimai tamstos partijai jau baigėsi! Faktas, jog prieš kurį laiką Brazilijoje apsivilkai „Žalgirio“ veteranų marškinėlius ir išperėjai keletą taškų tikrai nereiškia, kad ciniškai gali lygiuotis su vyrais, sunkiu laikotarpiu savo pergalėmis garsinusiais Lietuvos vardą ir netgi suteikusiais emocinį pradą mūsų šalies Sąjūdžio organizatoriams.

Jeigu pavyktų susivokti ir laiku pasitraukti, iš „Žalgirio“ sirgalių pusės pasigirstų plojimai. Kitu atveju tikiuosi, kad „Žalgirio“ arenoje aidės kurtinantis švilpimas arba žmonės elementariausiai boikotuos šį absurdo teatrą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: