© shownet.lt archyvo nuotr.

Vasarą grupė „Antis“ vėl kels sparnus! Antroje vasaros pusėje muzikantai surengs kelis solinius koncertus ir taip pat pasirodys muzikos festivaliuose. Grupė jau pradėjo ruošti naują koncertinę programą.

Pasak grupės lyderio Algirdo Kaušpėdo, šie pasirodymai bus energingi, iš muzikantų pareikalaus ištvermės, todėl „Antis“ jiems jau ruošiasi fiziškai, dvasiškai ir profesionaliai.

Pats dainininkas rytais pradėjo daryti specialią mankštą, laikytis dietos, nustojo rūkyti ir nebegeria alaus. Grupė gerokai atnaujins savo koncertinės programos skambesį, jos metu klausytojai išgirs ir visiškai naujų kūrinių.

Pirmasis „Anties“ koncertas šiemet įvyks liepos 26 dieną pasaulio anykštėnų susirinkime Anykščiuose, kur grupė koncertuos upėje įrengtoje scenoje.

Taip pat patvirtinta, kad rugpjūtį grupė pasirodys muzikos festivaliuose „Galapagai“, „Karklė Live Music Beach“ bei rugpjūčio 31 dieną surengs finalinį „Švyturio“ muzikos festivalio koncertą Kaune. Prie šių datų grupė tikisi prijungti dar kelis pasirodymus.

Kol kas paskutinį savo koncertą „Antis“ surengė pernai rugsėjo pabaigoje sostinės Vingio parke vykusiame fejerverkų festivalyje „Vilniaus fejerija“. Pernai liepos-rugsėjo mėnesiais grupė surengė devynis koncertus, kuriuose iš viso apsilankė apie 35 000 žiūrovų.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: