Š. Jasikevičius atvyks į Lietuvos krepšinio rinktinę
(c) Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Vienas tituluočiausių Lietuvos krepšinio žaidėjų Šarūnas Jasikevičius rinktinės vyriausiajam treneriui Kęstučiui Kemzūrai patvirtino, kad dalyvaus Lietuvos rinktinės pasirengime 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionatui.

„Vakar kalbėjausi su Šarūnu. Jis patvirtino, kad yra pasirengęs žaisti už rinktinę, – sakė K. Kemzūra. – Jis tik paprašė jam duoti šiek tiek laiko sutvarkyti kai kuriuos asmeninius ir šeimos reikalus, todėl sutarėme, kad prie rinktinės kandidatų jis prisijungs keliomis dienomis vėliau“.

Pasak vyriausiojo trenerio, Š. Jasikevičius turėtų atvykti į antrąją stovyklą, kuri nuo liepos 24 d. prasidės Palangoje ir Klaipėdoje.

„Sutarėme, jog kol kas Šarūnas sportuos pagal individualią programą, kurią jam atsiųs Evaldas (E. Kandratavičius, vyrų rinktinės fizinio parengimo treneris – Past.)“, – sakė K. Kemzūra.

Pirmoji Lietuvos rinktinės stovykla prasideda jau kitą savaitę, liepos 18-23 d. Druskininkuose. Liepos 24 d. komanda persikels į pajūrį, o pirmąsias kontrolines rungtynes žais naujoje Klaipėdos arenoje rugpjūčio 4 d. su Slovėnija.

„EuroBasket 2011” vyks rugpjūčio 31 – rugsėjo 18 d. Alytuje, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Vilniuje ir Kaune. Lietuvos rinktinė grupės varžybas žais Panevėžyje.

Lietuvos krepšinio federacijos informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: