Kauno ryšių istorijos muziejuje gruodžio 2 d. (penktadienį) 19 val. grupė „Saulės Broliai“ kviečia į ilgai laukto pirmoji albumo pristatymo koncertą.

Atkeliavus kalendorinei žiemai, vis tik kartu prisiminsime vasarą, svajosime besiklausant senų ir naujų dainų, džiaugsimės kartu su Jumis pirmąja grupės kompaktine plokštele.

Grupės nariai – broliai Donatas Petreikis (balsas, gitara) ir Saulius Petreikis (įvairūs pučiamieji instrumentai, balsas), Tadas Dešukas (smuikas, balsas, bosas), Vytis Vainilaitis (būgnai, perkusija), Audrius Pazniokas (akordeonas).

„Saulės broliai“ susikūrė ne taip ir seniai, bet į savo koncertus jau sutraukia būrius gerbėjų. Šis albumas “Kelionė” yra pirmas atviras ir tvirtas ženklas, kad šis neatsitiktinis muzikantų susibūrimas, pavirto į kažką, ką ir žodžiais būtų sunku įvardinti.

Albume visos dainos ir muzikinės kompozicijos yra savitai skirtingos, su savo žinutėmis, užfiksuotomis akimirkomis, tarsi kelionės užrašai ar prisiminimai. Sukaupta energija ir gyvos emocijos yra neįmanomos be darnaus ir nuoširdaus idėjų dalinimosi. Būtent tas broliškas bendravimas, kuris visų repeticijų, koncertų ir kitų kelionių metu lydėjo grupės narius, suartino ir pavertė tikra grupe, kuri šiandien su Jumis nori pasidalinti savo muzika.

Klausytojams ši profesionalių muzikantų kompanija žada švelnių vokalų palydėtas nuoširdžias balades, ugningas keltiškas melodijas ir armėniško duduko tembrą, indiško bansūrio lengvumą, nukeliantį į dykumas bei erdvų trimito garsą, nuskraidinantį mėnulio ir žvaigždžių link, ir visa tai kartu su tekstais, kviečiančiais svajoti, susimąstyti ir iš naujo atrasti grožį paprastuose dalykuose.

Laikas: 2011 gruodžio mėn. 2 d. 19.00 val.

Vieta: Ryšių istorijos muziejaus salė, Rotušės a. 19, Kaunas.

Kaina: 28 Lt, nuolaida moksleiviams, studentams ir senjorams – 23 Lt. Bilietai platinami Bilietų pasaulis kasose ir internetu ir Facebook.

Organizatorių informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: