(c) KaunoZinos.lt fotomontažas

Pastaruoju metu girdime intriguojančius pasiūlymus, kurie skelbia, jog galima greitai ir nesudėtingai praturtėti. Visi tokie pasiūlymai dažnai atrodo nerealūs, nes sąžiningai tapti turtingu per trumpą laikotarpį yra praktiškai neįmanoma. Taigi ką daryti? Visgi yra ir kitas sprendimas, kuris nesiūlo didelių pinigų per kelias dienas.

Gruodžio 10 d. nuo 12 val. viešbutyje “Kaunas” projektas saviugdosmokykla.lt kviečia į seminarą tema: “Tapk turtingu iš lėto. Pinigų psichologija”. Seminarą ves Tomas Girdzijauskas, kuris moka aiškiai ir suprantamai perteikti solidų savo žinių bagažą kitiems.

Tomas Girdzijauskas – lektorius eruditas, gebantis itin senas, gilias ir sudėtingas žinias perkelti į modernų gyvenimą, perpasakoti amžinas tiesas mums suprantamu būdu. Jis vadovaujasi autodidaksijos (arba mokymosi visą gyvenimą, “lifelong learning”) principais, yra studijavęs itin daug mokslo sričių ir užsienio kalbų, trimis kalbomis (lietuvių, anglų, rusų) skaito unikalias plataus tematinio spektro paskaitas (greitojo mokymosi, vadovavimo psichologijos, karjeros, vertybių, bendravimo, šeimos santykių, vaikų auklėjimo, sveikatos ir kt. temomis). Jo sukauptos žinios neturi analogų Lietuvoje ir retai sutinkamos net ir svetur dėl jų gilumo, aktualumo, naudojamų itin retų (senųjų civilizacijų, kultūrų bei filosofinių) šaltinių įvairovės bei sintezės. Seminaruose plačiai naudoja ir Vakarų kultūros palikimą.

Kam skirta?
Žmonės negali gyventi be pinigų ir kartu juos laiko nešvariais. Nereikia bijoti pripažinti, kad pinigai yra svarbūs visiems ir kiekvienam. Seminaras skirtas visiems, kurie tai pripažįsta ir nori išmokti elgtis su pinigais taip, kad pinigai dirbtų Jums, o ne Jūs dėl pinigų.

Seminaro tikslas
Šiuo metu žmonija turi apie 290 trilijonų dolerių. Svarbu suvokti pinigų esmę bei išmokti su jais elgtis. Seminaro tikslas suprantamai išdėstyti svarbiausias tiesas apie pinigus bei nurodyti dažniausiai daromas klaidas. Seminaro dalyviams bus atskleistos tūkstantmečių senumo pinigų paslaptys bei išdėstyti išmintingiausių ir turtingiausių pasaulio žmonių patarimai – juos verta pritaikyti savo gyvenime. Išmokime iš tiesų uždirbti!

Nauda
a) Aiškiai ir paprastai išdėstomas vienas iš skausmingiausių klausimų visų žmonių gyvenime
b) Taip pat randama psichologinių žinių, reikalingų kasdieniam bendravimui
c) Nuvainikuojama iliuzija apie pinigus ir parodomos dažniausios žmonių klaidos
d) Sužinomas biologinis pinigų aspektas!
e) Atskleidžiamos tūkstančių metų senumo paslaptys apie pinigus
f) Esminiai milijardierių ir milijonierių patarimai
g) Praktinis įgytų žinių pritaikymas ir stambiai įmonei ir eiliniam žmogui.

Temos:
a) Vyrai, moterys ir pinigų paradokas. Partnerystės svarba.
b) Psichologija, pagundų valdymas, stereotipai, godumas ir baimė
c) Finansinių prioritetų nustatymas, finansiniai tikslai.
d) Biudžeto sudarymas – vienintelis vaistas
e) Skolų įveikimas
f) Išminčiai apie pinigus
g) Kodėl būtina tvarka piniguose ir kodėl įvedimui reikia drąsos?
h) Kas yra turtingas?
i) Kas yra daugiau nei pinigai?
j) Ką reiškia – neturėti pinigų?
k) Gyvenimo įtemptas lynas: kaip suderinti pinigus ir moralę, materiją ir dvasingumą? Dvasinis ir finansinis balansas.
l) Ar gali paprastas žmogus tapti turtingu?
m) Ar įmanoma sunkmetyje tapti turtingu?
n) Turtingieji apie pinigus.
o) Fundamentinės milijonierių strategijos
p) Finansiniai ratai
q) Pinigai žmonėms ar žmonės pinigams?
r) Skirtumai tarp turtingųjų ir neturtingųjų elgesio
s) Milijonieriškos pajamų padidinimo formulės
t) Naujos kartos barteriniai pinigai ir šveicarų WIR bankas.
u) Beprocentinė bankininkystė

Trumpa informacija apie seminarą:
Vieta: Viešbutis KAUNAS, Laisvės al. 79, Kaunas
Data: 2010 m. gruodžio 10d.
Laikas: 12:00-19:00 val.
Trukmė: 6 val.
Investicija: 99,- Lt.

Leidykla “Luceo” seminaro dalyviams dovanoja dvi Brian Tracy knygas: “Įpročiai verti milijono” ir “100 absoliučių verslo sėkmės dėsnių”. Seminaro organizatoriai portalo KaunoZinios.lt skaitytojams suteikia išimtinę galimybę gauti ir dar vieną knygą – Brian Tracy “Kritinis taškas. Kaip siekti sėkmės kai jos labiausiai reikia?”. Norint ją gauti registracijoje reikia nurodyti unikalų kodą: kzdovana.

Užsiregistruoti į renginį galima dviem būdais. Pirmas, tai registracijos forma, kurią rasite internetinėje nuorodoje. Norint gauti papildomą dovaną, KaunoZinios.lt skaitytojams unikalų kodą reikia suvesti pastabų laukelyje. Taip pat užsiregistruoti galite ir elektroniniu paštu: donatas@saviugdosmokykla.lt.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: