(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Sausio 26 d. 18 – 20:30 val.  E. Ožeškienės g. 18, Kaunas (ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas, 204 auditorija) seminaras „Aplinkos apsaugos politikos įgyvendinimas regionuose“.

Seminaro tikslas yra suteikti informacijos apie aplinkos politikos įgyvendinimą Lietuvoje ir atskiruose regionuose.

Seminare pristatomos temos

“LR Aplinkos ministerijos Kauno regiono aplinkos apsaugos departamento veikla ir teisminė praktika “. Pranešėja Vida Gagienė – LR Aplinkos ministerijos Kauno RAAD Teisės ir bendrųjų reikalų skyriaus vyr. specialistė, juristė, LŽŪU Miškų ir ekologijos fakulteto Ekologijos katedros dėstytoja. Pranešimo klausytojai bus supažindinami su Departamento struktūra ir funkcijomis, vykdant aplinkos apsaugos kontrolę. Taip pat bus kalbama apie departamento veiklos teritoriją ir kontroliuojamus objektus. Sužinosite apie atsakomybės už pažeidimus aplinkos apsaugos srityje taikymo specifiką ir teismų praktiką.

“Aplinkos apsauga Kauno savivaldoje”. Pranešėja Jurga Pakrosnienė – Kauno miesto savivaldybės administracijos Miesto ūkio departamento Aplinkos apsaugos skyriaus vyr. specialistė. Pranešime bus aptariama Kauno mieste įgyvendinamos programos ir aplinkos apsaugos projektai. Sužinosite apie šiuo metu Kauno savivaldoje esančią situaciją atskirose aplinkos apsaugos srityse, tokiose kaip vandens ir oro tarša, nuotekos, atliekos ir kt.

Seminarą moderuoja: Jovita Uždavinytė – VDU Politikos mokslų ir diplomatijos fakulteto studentė, „Žaliojo projekto“ vadovė.

Seminaras nemokamas. Norintys dalyvauti turi registruotis adresu: http://zaliasis.jci.lt/?p=1327

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: