Seminaras
(c) Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Sausio 27 d., 17:30 val., Kaune, Ožeškienės g. 18 – 203 aud., vyks nemokamas seminaras Kauno gyventojams ir jo svečiams.

Seminaro tikslas – supažindinti visuomenę su ekologiškais ir natūraliais produktais, atskleisti jų gerąsias savybes ir naudą, taip pat išmokti tinkamai juos pasirinkti. Seminarą ves patyrę šios srities specialistai: J. Butiškienė ir R. Butkevičiūtė.

Jūratė Butiškienė susidomėjusi sveika gyvensena ir natūraliomis kosmetikos priemonėmis įkūrė UAB „Juara“. Nuo 2004 m. įmonė specializuojasi natūralios ir ekologiškos kosmetikos gamyboje ir platinime, taip pat atstovauja daugiau nei 20 ekologiškos ir natūralios kosmetikos prekinių ženklų.

Reda Butkevičiūtė – „Ekoagros“ Kauno III sertifikavimo skyriaus vadovė. „Ekoagros“ garsėja ekologinės gamybos ir išskirtinės kokybės žemės ūkio ir maisto produktų sertifikavimu bei kontrole. Všį „Ekoagros“ sertifikuoja ekologinę augalininkystę, ekologinę gyvulininkystę, ekologinę bitininkystę ir kt.

Seminaro metu bus pateikiama informacija, kaip atskirti, tinkamai pasirinkti natūralų ir ekologišką produktą, kokia jų nauda ir gerosios savybės.

Junior Chamber International (JCI) – tai trečia didžiausia visuomeninė organizacija pasaulyje. JCI įkurta prieš daugiau kaip 80 metų. JCI nariai – jauni ir iniciatyvūs 18-40 metų įvairių sričių profesionalai. JCI misija – suteikti jauniems žmonėms tobulėjimo galimybes, būtinas teigiamiems pokyčiams kurti.

Europe Direct Kaunas priklauso 10 Europos informacijos centrų – Europe Direct Lietuvoje – ir 484 Europos Sąjungoje tinklui, teikia nemokamą informaciją apie ES, ES politikas, institucijas ir Lietuvos integraciją į ES tiesiogiai ir organizuodami renginius.

„Žaliasis projektas Europai“ skirtas visiems jauniems, aktyviems, neabejingiems ekologijai žmonėms. Projekto organizatoriai ir savanoriai rengia atvirus, nemokamus seminarus Kaune ir Vilniuje, veda „Žaliasias pamokas” mokyklose ir organizuoja sportinį renginį – „Žalioji nuotykių trasa“.

Visus susidomėjusius kviečiame atvykti ir sudalyvauti seminare „Ekologiškas ir natūralus produktas – koks jis?“. Seminaras nemokamas.

Registracija į seminarą čia.

Organizatorių informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: