(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

VŠĮ „Verslo iniciatyva“ tęsdama mentorystės projektą „Jaunimo verslumo skatinimas gerąja praktika 2011“  gegužės 17d. (antradienį), 18.00 val. kviečia visus besidominčius verslu bei jo įgyvendinimo galimybėmis į antrąjį viešą seminarą-diskusiją „Verslo vystymo stadijos marketingo aspektu“ su verslininku Ramūnu Gumbiu.

Verslininkas savo karjerą pradėjo įmonėje UAB ”Schneidersoehne Baltija” (dabartinė UAB” Papyrus Lietuva”) nuo sandėlio darbininko. Vėliau buvo pasiūlyta tapti vadybininko asistentu, vadybininku ir paskutinius 3,5 metų dirbo pardavimų vadovu. Iš viso šioje įmonėje dirbo 8,5 metų, taip pat aktyviai prisidėjo prie rinkodaros mechanizmų kūrimo, įvairių projektų bei akcijų rengimo. Šiuo metu yra įmonės UAB”BIUROO”  akcininkas ir direktorius, UAB”ETIBALTUS” direktorius.

Seminaro metu bus aptariami marketingo komplekso elementai (4P) iš praktinės pusės, UAB „BIUROO.LT“ vystymosi pakopos ir taikyti marketingo sprendimai bei praktiniai patarimai nuo ko pradėti ir ką reikia žinoti kuriant, vystant įmonę – kaip pasirinkti pavadinimą, logotipą, prekės ženklą, reklamos būdus, veiklos vietą.

Seminaro vieta: Verslininkų namų didžiojoje salėje (Muitinės g. 13A).

Numatoma trukmė: ~ 1,5 val.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: