(c) organizatorių archyvo nuotr.

„Labai džiugu, kad ši, Vakarų Europoje populiari idėja, labai sėkmingai prigyja ir Lietuvoje. Jau sulaukiame klausimų, kada toks turgus bus rengiamas ne tik Kaune, bet ir kituose mūsų šalies miestuose. Ypač aktyvūs vilniečiai“, – sako renginio organizatoriai.

Jie primena, kad Bagažinių turgus – puiki vieta ne tik norintiems savo namus atlaisvinti nuo nereikalingų daiktų. Čia laukiami ir pradedantieji menininkai arba laisvalaikiu užsiimantieji įvairiais rankdarbiais.

Balandžio pradžioje vykusiame pirmajame turguje jau buvo galima išvysti ir paveikslų, papuošalų, kitų rankų darbo smulkmenėlių. Tačiau daugiausia čia buvo galima įsigyti naudotų namų apyvokos daiktų, drabužių, knygų, interjero detalių ir daug kitokių smulkmenų.

Bagažinių turgūs bus rengiami iki spalio mėnesio. Prekyba vyksta kiekvieno mėnesio antrą šeštadienį automobilių aikštelėje, esančioje „Urmo“ teritorijoje, prie Rytinės galerijos.

Atvažiuoti į Bagažinių turgų patogiausia iš Taikos prospekto, per Garažų gatvę. Už prekybos vietą prekiautojams mokėti nereikia.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: