Kaunas.lt archyvo nuotr.

Į Kauną sugrįžta specializuota naujų automobilių, serviso įrangos, autodetalių ir paslaugų paroda „Kauno automobilių dienos 2012″. Parodos metu lankytojai turės galimybę išbandyti naujausius automobilių modelius, susipažinti su elektromobilių privalumais, apžiūrėti legendinius lenktyninius automobilius.

Šį savaitgalį, rugsėjo 21-23 dienomis, Kauno Nemuno saloje esanti „Žalgirio” arena taps visos Lietuvos naujausių automobilių sostine. „Parodos lankytojai galės susipažinti su šviežiausiomis automobilių naujovėmis, pasikonsultuoti ir pasitarti su kvalifikuotais specialistais, išbandyti automobilius ir pajusti vairavimo komfortą. Parodos metu bus galima testuoti automobilius bandomųjų važiavimų metu, kurie vyks „Žalgirio” arenos specialioje „Test drive” zonoje”, – sakė parodą organizuojančios bendrovės „Ekspozicijų centras” generalinis direktorius Erikas Piskunovas.

„Viena iš parodos naujovių – elektra varomi automobiliai”, – atskleidė E.Piskunovas. Naujausiomis automobilių technologijų tendencijos bei ekologija besidomintys parodos lankytojai galės sužinoti visus elektra kraunamų ir varomų automobilių privalumus bei įvertinti šių transporto priemonių galimybes riedėti Lietuvos keliais.

Greičio ir adrenalino mėgėjai parodoje turės galimybę apžiūrėti legendinius labiausiai ralio ir žiedinėse trasose žiūrovų laukiamus „Lada 2105″ ir „Lada 2104″ automobilius, pabendrauti su automobilių sporto meistrais Dovilu Čiutele ir Aleksandru Dainiu.

Norintys pajausti tikrą lenktynių azartą galės tai padaryti radijo bangomis valdomų, tik dešimt kartų už tikruosius automobilius mažesnių mašinėlių drifto lenktynėse.

Lankytojai parodoje rugsėjo 21-22 dienomis laukiami nuo 10 iki 19 val., rugsėjo 23 d. – nuo 10 iki 17 val.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: