(c) kaunozinios.lt archyvo nuotr.

Kauno miesto savivaldybei paskelbus apie į Nemuno saloje statomą areną organizuojamas ekskursijas, atsiliepė šimtai kauniečių. Pirmiesiems pasisekė – jie bus pakviesti į ekskursiją po įspūdingo dydžio objekto statybos aikštelę. Registracija į ekskursijas jau baigėsi.

„Per kelias dienas sulaukėme daugiau kaip 250 prašymų. Į pirmas tris ekskursijas pakvietėme po 20 žmonių. Jei šių ekskursijų metu neiškils jokių nesklandumų, į dar dvi ekskursijas pakviesime dar 40 žmonių. Daugiau apsilankymų arenos statybų aikštelėje dabar negalime pažadėti. Turime paisyti arenos statybos grafikų ir statybininkų interesų“, – sakė Kauno arenos statybos rėmimo fondo vadovė, miesto tarybos narė Gintarė Skaistė.

Kauno arenos svečiai bus supažindinami su komplekso projektu, statybų aikštele, jiems bus rodoma arenos aplinka, įrengta Nemuno riedulių krantinė, taip pat bus galima įeiti į apšilimo salę, lankytis būsimam amfiteatre, parodų salėje, „pasėdėti” pirmosiose kėdėse arenos viduje, pažvelgti į miestą nuo arenos stogo.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: