(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Balandžio 24 d. (šeštadienį) Zapyškyje vyks didžiausia Lietuvos aitvarų šventė Žemės dienai paminėti. Kviečiami kartu su aitvarais pakylėti savo mintis ir svajones, kartu su išdykusiais vaikais ir nuostabiąja Justina Arutiunian sudainuoti dainą atgimstančiai Žemei ir pavasarinių vėjų nuskaidrintam Dangui. Bei pasidžiaugti mandalų parodos harmonija ir šviesa, pasklidusia senosios bažnytėlės erdvėje.

Kviečiama išbandyti savo aitvaro palėkį žaismingose aitvarų varžybose ir išdrįsti prie mikrofono sudainuoti savo mėgiamą dainą, parodyti kūrybinius sugebėjimus. Galėsite išbandyti laimę aitvarų loterijoje – galbūt tavo rankų darbo aitvaras yra laimingiausias, ir tau teks skrydis ultralengvu lėktuvu?

Bus vaišinama kareiviška koše, kurią šiemet vėl išvirs Zapyškio šauliai, šventiniu tortu, kurį draugiškai išsidalinsim po visų apdovanojimų.

Vakarą bus galima praleisti senojoje bažnytėlėje su senąja armėnų muzika: ankstyvąsias krikščiškas giesmes ir senąsias armėnų meilės dainas po gotikos skliautais atliks Justina Arutiunian ir grupė. Temstančioje padangėje pasidžiauksite dangaus žibintų šviesa, naktiniais aitvarais ir vėjo instaliacijom. Pirmą kartą Lietuvoje galėsite pasigrožėti video-grafiti kūryba ir pats išbandyti erdvinės grafiti galimybes.

Laimės ir Dangaus užteks visiems!

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: