Studentai galės studijuoti Kanadoje
(c) ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto archyvo nuotr.

ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto studentai, norintys dalyvauti mainų programose, galės vykti ir į Kanadą – ISM sudarė partnerystės sutartį su Kvebeko universiteto Vadybos mokykla. Ši mokykla, įsikūrusi antrame pagal dydį Kanados mieste Monrealyje, yra viena iš 6 geriausių verslo mokyklų Kanadoje.

Kvebeko universitetas tampa antruoju universitetu Šiaurės Amerikos žemyne, kur gali vykti ISM studentai. ISM Vadybos ir ekonomikos universitetas partnerystės sutartis taip pat yra sudaręs su universitetu Jungtinėse Amerikos Valstijose.

„Plėsdami tarptautinių partnerių tinklą, renkamės stiprius ir pripažintus universitetus. Šiuo metu aktyviau siekiame užmegzti tarptautinius ryšius už senojo žemyno ribų, kad mūsų akademinei bendruomenei sudarytume sąlygas semtis dar įvairesnės patirties.

Šiaurės Amerika turi stiprias ir senas vadybos ir ekonomikos mokslų tradicijas, o Azija yra augantis regionas, tampantis vis svarbesniu pasaulinės ekonomikos žaidėju, todėl dabar naujų partnerių žvalgomės šiuose žemynuose”, – sakė ISM tarptautinių ryšių skyriaus vadovė dr. Rūta Kazlauskaitė.

Kvebeko universiteto Vadybos mokykla (ESG University of Quebec in Montreal) patenka į 100 geriausių verslo mokyklų pasaulyje reitingą. Joje studijuoja 12 tūkstančių studentų iš 105 šalių, dirba 570 lektorių ir 250 profesorių, studentai gali rinktis apie 70 studijų programų.

Šiais metais ISM studentai, dalyvavę atrankose mainų programoms, labiausiai domėjosi universitetais Skandinavijoje, Prancūzijoje, JAV ir egzotinėse šalyse – Singapūre, Pietų Korėjoje, Japonijoje, Peru, Argentinoje. Paprastai ISM mainų programose vidutiniškai dalyvauja apie 10 proc. visų studentų.

ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: