Tarptautinės verslumo savaitės projektas

„Kodas: Verslas žaliems“ – Tarptautinės verslumo savaitės projektas, vykstantis ISM Vadybos ir ekonomikos universitete, skirtas 11-12 klasių moksleiviams.

Pagrindinė projekto mintis – socialiai atsakingo verslo kūrimas. Šis edukacinis ciklas bus vykdomas konkurso principu, taip skatindamas moksleivius aktyviai dalyvauti organizuojamose paskaitose, plėtoti verslo idėjas ir rašyti verslo planus, varžantis dėl nugalėtojo vardo ir pagrindinio prizo.

„Praeitais metais įgyvendinta idėja organizuoti pasaulyje populiaraus „startup“ pobūdžio projektą moksleiviams sulaukė pasisekimo, todėl šiemet projektas plėsis ir bus vykdomas tiek Vilniuje, tiek Kaune, kad dalyviai galėtų pasirinkti jiems artimesnį miestą.

Organizatoriai tikisi priraukti gabiausius ir labiausiai motyvuotus 11-12 klasių moksleivius iš visos Lietuvos, kurie siekia gilintis į verslo kūrimo ypatumus. Vienas projekto tikslų – skatinti ir ugdyti versliai bei kūrybiškai mąstančias asmenybes.

Į projektą registruotis (www.kodasverslaszaliems.lt) kviečiamos 2-3 narių komandas, tikinčias, jog turi pačią unikaliausią ir perspektyviausią verslo idėją.

Daugiau nei mėnesį, šešis šeštadienius iš eilės (lapkričio 12gruodžio 17 d.) šios komandos rinksis į savo srities specialistų vedamas paskaitas, padėsiančias jiems visapusiškai apipavidalinti savo verslo idėjas – pradedant rinkodaros strategija ir baigiant finansinių išteklių paskirstymu. Paskaitose patyrę verslo pasaulio atstovai dalinsis patirtimi, ką geriausia daryti ir ko būtina vengti, pradedant savo verslą.

Finaliniame renginyje dalyvių lauks didžiausias iššūkis – pristatyti savo jau ištobulintą verslo idėją. Laimėjusios komandos laukia piniginis prizas, skatinantis nepalikti savo darbo vaisių užnugaryje.

ISM Studentų atstovybės informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: