Wikimedia Commons archyvo nuotr.

Aktorius Tomas Cruise’as (Tomas Kruzas) dėl šmeižto iškėlė 50 mln. JAV dolerių ieškinį amerikiečių žurnalui “Life & Style”.

“Asų” (Top Gun) žvaigždė paskutiniame žurnalo “Life & Style” numeryje buvo apkaltintas po skyrybų su aktore Katie Holmes (Keite Holms) palikęs savo šešiametę dukterį Suri (Sari).

Todėl dabar T.Cruise’as pradėjo teisinę kovą su žurnalo redaktoriais, kurie esą paskelbė neteisingą informaciją apie jo santykius su mažyle.

“Tomas yra rūpestingas tėvas, kuris nuoširdžiai myli Suri. Ji yra svarbiausia jo gyvenime ir visada tokia liks. Sakyti, kad jis ją “apleido”, yra piktas melas. Paskelbti apie tai sukrečiančioje antraštėje su apsiverkusios Suri nuotrauka – smerktina”, – sakė aktoriaus advokatas Bertas Fieldsas (Bertas Fildsas) interviu TMZ.com.

‘Tomas nesibylinėja su visais iš eilės. Jis nėra linkęs bylinėtis. Tačiau šie nedori prekeiviai mėgina prasimanyti pinigų iš šlykštaus melo apie jo santykius su vaiku. Šį kartą jis tikrai pateikia ieškinį “, – sakė B.Fieldsas.

Advokatas tikisi, jog baimė, kad už šmeižtą gali tekti mokėti milijonus dolerių žalos atlyginimo, gali priversti “Life & Style” pagalvoti, ką jie spausdina.

“Šie šmeižikai yra užsienio bendrovės, kurių pasaulinė būstinė yra Hamburge. Pardavinėdami piktą šlamštą jie ima pinigus iš nieko neįtariančių amerikiečių. Galbūt teismo paskirta kompensacija juos sustabdys”, – pridūrė jis.

Jeigu laimėtų bylą, T.Cruise’as ketina gautus pinigus paaukoti labdarai.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: