unsplash.com archyvo nuotr.

Ne paslaptis, jog kiekvienas vairuotojas gali skirtingai suprasti, kaip turėtų atrodyti išskirtinis automobilis. Nepaisant to, tam tikri automobilių vidaus ar išorės bruožai iškart gali išduoti, jog tai ne masinės gamybos, o vienetinis produktas. Bene dažniausiai į akis aplinkiniams krenta ryškios bei nestandartinės automobilio kėbulo spalvos, niekur nematytos salono apdailų spalvos bei pačios medžiagos, iš kurių dalys yra pagamintos. AKVparts specialistai sako, kad žmonių, norinčių vairuoti išskirtinius automobilius pastaruoju metu sparčiai daugėja, todėl ir gamintojai turi taikytis prie šios tendencijos bei siūlyti klientams tam būtinus sprendimus. Nors gamintojų, suteikiančių galimybę užsakyti individualias automobilių komplektacijas yra tikrai ne vienas, tačiau bene didžiausią pasirinkimą vairuotojams siūlo būtent vokiečių gamintojas „BMW“.

„BMW“ dar 1991 metais rinkai pristatė specialią programą, pagal kurią išskirtinius šios markės automobilius norintys įsigyti klientai gali užsakyti specifines jų modifikacijas, kurios yra atliekamos dar automobilių gamykloje. Būtent tuomet pagal „BMW Individual“ programą gamintojas pradėjo gaminti pirmuosius „BMW“ automobilius, kurie savyje turėjo gerokai daugiau visapusiško išskirtinumo.

Galimybė pasirinkti norimą kėbulo spalvą

Kaip buvo minėta anksčiau, automobilio kėbulo spalva yra būtent tai, kas aplinkiniams krenta į akis greičiausiai. Panašu, jog „BMW“ gamintojas tai supranta, todėl viena iš pagrindinių automobilio modifikacijų, kurią siūlo „BMW Individual“ individualių modifikacijų programa – galimybė išsirinkti norimą automobilio kėbulo spalvą. Įprasta tvarka automobilius oficialiose atstovybėse užsakantys klientai gali rinktis iš vos kelių ar keliolikos spalvų, kurios yra pateikiamos kaip pavyzdys gamintojo kataloguose. Tuo tarpu „Individual“ suteikia galimybė rinktis iš daugiau nei 150 skirtingų spalvų bei atspalvių, tarp kurių galima pasirinkti ir gana ryškias, egzotiškas ir retai gatvėse sutinkamas spalvas. Žinoma, nereikėtų pamiršti ir to, jog kiekviena spalva gali būti padengta skirtingu laku, todėl automobilio kėbulas gali būti paverčiamas tiek blizgiu, tiek ir matiniu.

Verta paminėti ir tai, jog automobilių kėbulo spalvų modifikacijos gali priklausyti ir nuo to, kuriam „BMW“ modeliui jas yra bandoma pritaikyti. Pavyzdžiui, septintosios serijos „BMW“ automobiliai gali būti nudažomi keliomis skirtingomis spalvomis. Deja, tačiau kol kas kitiems „BMW“ modeliams tokių modifikacijų pritaikyti galimybių nėra.

unsplash.com archyvo nuotr.

Individualiai sukomplektuoti automobilių salonai

Automobilio salonas yra vieta, kurioje jų savininkai praleidžia ilgą laiką, todėl natūralu, jog išskirtinumo siekiantys vairuotojai nori išskirtinių sprendimų ne tik automobilių išorėje. Būtent dėl šios priežasties „BMW Individual“ taip pat siūlo ir begalę sprendimų, skirtų automobilių salonų išvaizdai. Tiesą sakant, „BMW Individual“ siūlo kur kas daugiau modifikavimo galimybių automobilių salone, nei išorėje. Pavyzdžiui, viena iš pačių populiariausių „BMW Individual“ modifikacijų – kelių skirtingų spalvų salonai. Kombinuojant kelias skirtingas spalvas galima išgauti tikrai išskirtinių variantų, kurių dėka automobilis neabejotinai taps ne tik išskirtinesniu, tačiau taip pat turės ir geresnę išliekamąją vertę.

Beje, nereikėtų pamiršti ir salono apdailų, esančių ant priekinės panelės, durelių bei centrinės valdymo konsolės. Čia klientai gali taip pat pasirinkti iš skirtingų medžiagų, tokių kaip medžio apdailos, metaliniai paviršiai ar anglies pluoštas, iš kurio taip pat gali būti gaminamos įvairios bmw dalys. Kaip sako AVKparts specialistai, „BMW Individual“ automobiliams suteikia visapusiškai didesnę vertę, kuri laikui bėgant gali augti priklausomai nuo automobilio modelio. Individualiai komplektuotus „BMW“ automobilius ypač mėgsta automobilių kolekcionieriai, kurie už juos neretai yra pasiryžę pakloti milžiniškas sumas pinigų. Žinoma, naujiems modeliams tai galbūt ne visuomet galioja, nes kolekcionierių dėmesio dažniau susilaukia būtent nebegaminami bei senesni „BMW“ automobiliai su individualiais sprendimais.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: