Pexels.com archyvo nuotr.

Kad ir kiek besiplėstų elektroninė bei internetinė prekyba, vis tiek atsiranda žmonių, kurie neįžvelgia jos naudos bei ją nuvertina. Šiame straipsnyje norėtume susikoncentruoti į tam tikros rūšies prekių pirkimą internetu. Mes apžvelgsime automobilines prekes bei tai, kodėl jas internetu pirkti gali būti patogiau, geriau, saugiau ir paprasčiau jums. Pradėkime!

Visos prekės – vienoje vietoje

Perkant iš fizinių parduotuvių dažnai susiduriate su problema, kad tos prekės, kurią norite užsisakyti, nėra vietoje, ją reikia užsakyti iš sandėlio ir praeis bent kelios dienos, iki kol ji pasieks parduotuvę. Kodėl tada eikvoti savo laiką važiuojant daug kilometrų iki tos parduotuvės, jeigu galite ramiai sulaukti savo prekės pristatymo, užsakymą padarę iš namų. Užeikite į www.varle.lt ir valytuvus, akumuliatorius, salono kilimėlius, kvapus ar bet kurią kitą prekę savo transporto priemonei.

Lengva palyginti kainą

Kai atvykstate į parduotuvę, reikia arba pirkti, arba nepirkti. Dėl kainos nepavyks derėtis (nebent tai – tokio stiliaus parduotuvė). Na, o pirkdami internetu galite palyginti kainas bei pažiūrėti, iš kur pirkti pigiausia. Tuomet galite rasti parduotuves, kuriose visuomet – geriausia kaina. Negana to, kai perkate internetu, galima pasinaudoti ir lizingo pasiūlymais, paprasčiau įsigyti išsimokėtinai. Perkant fizinėje parduotuvėje lizingo formų pildymas gali ir
kiek varginti.

Dažnai internetu siūloma geresnė kaina

Taip pat svarbu paminėti, kad perkantieji internetu dažnai džiaugiasi apskritai žemesnėmis kainomis. Skatindami prekybą internetu, pardavėjai neretai pritaiko išskirtines nuolaidas arba dar labiau sumažina kainą pirkėjams, kurie įsigyti automobilių prekes pasirenka internetu. Skirtumas būna ne milžiniškas (įprastai), tačiau net ir 5-10% sumažinta kaina leis sutaupyti nemenką sumą, kurią galėsite įsidėti sau į kišenę, taupyklę arba panaudoti svarbiems tikslams kitose srityse.

Galima rasti to, ko reikia jūsų įrangai

Kuomet važiuojate pirkti automobilių detalių, turite pasirinkimą vykti į bendro profilio detalių parduotuvę arba į specializuotą prekybos vietą. Abiem atvejais turite susidurti su pliusais ir minusais. Nuvykus į stambią detalių parduotuvę bus galima įsigyti visko, tikėtina ir geromis kainomis, tačiau gali reikėti palaukti pristatymo ir, galite nerasti išskirtinio tipo įrangos arba labai specializuotų prekių.

Paimkime pavyzdį. Jeigu turite įkraunamą hibridą (plug-in), tai jums namuose reikia automobilių įkrovimo stotelės. Tokią įsigyti galima daug kur, tačiau kur bus platus ir gerų prekių pasirinkimas – nėra iki galo aišku. Atvirai teigti galima tik tiek, kad daugumą net ir labai specializuotų prekių galėsite įsigyti internetu, užsukę į Varle.lt.

Neapribojama gamintojų bei tiekėjų pasiūla

Praplečiant mintis iš praėjusios pastraipos, neretai pasitaiko tokių situacijų, kada didesnis autodetalių prekybos tinklas proteguoja arba kone primygtinai kiša tam tikrų gamintojų prekes. Tai gali būti vienas iš trijų scenarijų:

A) Tai yra pačio serviso/parduotuvės prekės ženklas ir jie tikisi parduoti kuo daugiau būtent savo gamybos arba savo prekės ženklą turinčios produkcijos

B) Tai yra prekės ženklas, kuris sudarė sutartį su pardavėju ir pastarasis dabar yra oficialus bei įgaliotas atstovas

C) Pardavėjui nuo kiekvieno tokio pardavimo skiriamas komisinis atlygis

Bet kokiu atveju – informacija, kurią gausite iš pardavėjų lūpų, gali būti šališka. Tai reiškia, kad jus gali raginti permokėti, pasirinkti ne optimaliausią produktą pagal poreikius ir t.t.

Mūsų rekomendacija – rinkitės ten, kur daug įvairių prekių. Kuo didesnis asortimentas ir kuo labiau galima filtruoti prekes, tuo geriau pavyks rasti tai, ko ieškote.

Prekės pristatomos į jums patogią vietą

Vėlgi, privalumas perkant internetu yra tas, kad prekių nebūtina važiuoti atsiimti į vietą (nors galite pasirinkti ir tokį būdą). Parduotuvė prekes jums gali pristatyti: į namus, paštomatą, darbo ar kitu nurodytu adresu. Tai leis sutaupyti bent šiek tiek laiko ir padės išvengti nepatogumų vykstant į kažkurią vietą, jeigu pvz., automobilis šiuo metu važiuoti negali arba prekių nepavyktų sutalpinti salone bei/ar bagažinėje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: