Organizatorių archyvo nuotr.

Daugelis šalies vairuotojų apie japoniškų automobilių markes turi geras nuomones, o naudotų automobilių rinkoje „Toyota“ visada buvo puikiai vertinami. Situacija nesikeičia ir šiandien – „Toyota“ naudoti automobiliai yra paklausūs ir greitai nuperkami. Panagrinėkime, kur slypi šių automobilių populiarumo paslaptis.

Patikimas įvaizdis

Jei anksčiau tarp vairuotojų buvo susiformavusi nuomonė, kad „Toyota“ naudoti automobiliai pasižymi itin patvariais varikliais ir negendančia elektronikos sistema, šiandien apie įvairias šio gamintojo automobilių savybes atsiliepiama teigiamai. Ir su japoniškų automobilių gerbėjais negalima nesutikti – „Toyota“ patikimumą patvirtina didelis naudotų šios markės automobilių skaičius keliuose.

Be to, būtent „Toyota“ automobilius savo darbe dažnai naudoja taksi vairuotojai ir pavėžėjai. Kitiems vairuotojams tai yra tarsi faktas, kad automobiliai yra patvarūs, retai genda ir gali įveikti daugybę kilometrų. Iš tikrųjų galima tuo tikėti, o galima ir ginčyti tokį faktą, bet teisybės tokioje nuomonėje tikrai yra – taksi įmonės domisi automobiliais ir renkasi tokius, kurie geriausiai tinka jų veiklos sričiai bei pasižymi ekonomija.

Plati modelių gama

„Toyota“ naudoti automobiliai pasižymi itin didele įvairove: nuo mažų miesto automobiliukų iki didelių visureigių. Tai neabejotinai prisideda prie šios markės populiarumo, nes skirtingi modeliai atitinka skirtingų pirkėjų poreikius: mažus miesto automobilius dažnai renkasi mažiau patirties turintys vairuotojai, kuriems svarbiausios yra kelionės mieste; o štai mėgstantys keliauti su šeima ar gyvenantys užmiestyje, dažniau ieško didesnių automobilių – jei ne visureigio, tai bent jau talpaus universalo.

Automobilio modelis turi nemažai įtakos ir jo kainai, tad „Toyota“ ir čia išlošia siūlydama itin plačią įvairovę. Mažieji automobiliai yra pigesni, o dideli ir turintys galingesnius variklius kainuoja brangiau. Svarbu atkreipti dėmesį į tai, kad visi, net ir naudoti šio japonų gamintojo automobiliai puikiai išlaiko savo pradinę išvaizdą. Tai patinka vairuotojams – juk visiems norisi, kad automobilis dailiai blizgėtų, net jei ir yra pagamintas prieš kelerius metus.

Modernūs sprendimai

Japonų gamintojas daug investuoja į vairuotojo patogumą ir komforto sistemas, o taip pat daug dėmesio skiria saugumui. Todėl „Toyota“ naudoti automobiliai pasižymi ne tik modernia šiuolaikiška išvaizda, bet ir funkcionalumu.

Vis dėlto viena didžiausių inovacijų yra elektros kaip kuro panaudojimas ir hibridinių „Toyota“ modelių populiarumas. Tikriausiai visi žino „Toyota Prius“ – tai ta automobilio markė, kurią galima itin dažnai sutikti tiek mūsų keliuose, tiek kaimyninėse valstybėse, o kartkartėmis ir amerikietiškuose filmuose išvysti – tai parodo, koks populiarus tapo šis modelis. O jį vairuotojai pamėgo ne veltui: su „Prius“ galima itin ekonomiškai važinėti mieste, o savo laiku tai buvo vienas optimaliausių sprendimų ekomonijos ir ekologijos aspektu.

Svarstote apie naudoto automobilio pirkimą? Peržvelkite „Toyota“ pasiūlymus – tai puikus pasirinkimas kiekvienam.

Partnerių turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: