Organizatorių archyvo nuotr.

Daugelis iš mūsų nemažai laiko praleidžia automobilyje, todėl norisi, kad kelionės būtų kaip įmanoma saugesnės ir patogesnės. Už saugumą dažniausiai esame atsakingi patys, tačiau papildomą komfortą visuomet galime susikurti. Tam į pagalbą pasitelkiamos įvairios automobilių prekės. Išskyrėme populiariausius sprendimus, kurie galėtų praturtinti Jūsų keliones – pasitikrinkite, ar visus juos jau esate įsigiję.

Laisvų rankų įranga

Ne paslaptis, jog kelionės automobiliu atima nemažai laiko, o jeigu gyvename pakankamai įtemptu ritmu, dienos eigoje mums svarbi kiekviena minutė. Būtent dėl to vairuodami neretai mėgstame susitvarkyti telefoninius reikalus ar paskambinti seniai nematytiems bičiuliams. Tam, kad tai galėtume daryti saugiai, patogiai ir svarbiausia – nepažeidinėdami kelių eismo taisyklių, pravartu pasirūpinti laisvų rankų įranga. Jai tikrai neprireiks didelių investicijų, tačiau kiekvienos kelionės metu galėsite džiaugtis tokiu savo pirkiniu – ypač tuomet, jei vairuodami neretai mėgstate paplepėti.

Parkavimo sistemos

Tenka pripažinti, jog kai kuriems iš mūsų diskomfortą sukelia ne ilgos kelionės, bet bandymai kur nors priparkuoti savo automobilį. Jeigu ir Jūs parkavimąsi laikote nemenku iššūkiu, tačiau transporto priemonėje nėra patikimos parkavimo sistemos, ją visuomet galite įsigyti ir patys. Tuomet net ir siauresni kiemai ar prekybos centrų stovėjimo aikštelės nesukels papildomo streso ir padės išvengti bet kokių galimų nesklandumų. Jie neretai baigiasi ne tik subjurusia nuotaika, bet ir papildomomis išlaidomis. Be to, galiausiai net nepastebėsite, kaip ženkliai patobulės Jūsų įgūdžiai.

Vaizdo registratoriai

Tie, kuriems bent kartą teko patekti į eismo įvykį, galėtų patvirtinti, jog tokiose situacijose ne visuomet lengva nustatyti kaltininką. Tuo labiau, jog kartais sugrįžę prie savo transporto priemonės tiesiog randame įvairius įbrėžimus, tačiau visą veiksmą mačiusių liudininkų nėra. Tam, kad viso šio streso galėtumėte išvengti, verta pagalvoti apie vaizdo registratorių – jis užfiksuos bet kokius pažeidimus, o kartais pasitarnaus ir kaip drausminamoji priemonė. Važinėti su tokiu prietaisu galime gerokai ramiau, o tai reiškia, jog komforto tokioms išvykoms taip pat neturėtų pritrūkti.

FM moduliatoriai

Kelionių metu norite klausytis muzikos iš savo išmaniojo telefono, tuo pačiu jį pasikrauti ir saugiai atsiliepti į skambučius? Visus šiuos Jūsų norus gali įgyvendinti vos vienas, nedidelis ir pakankamai pigus įrenginys – FM moduliatorius. Toks prietaisas Bluetooth ryšiu prisijungia prie Jūsų telefono ir radijo bangomis transliuoja turinį per automobilio garso sistemą. Jam nereikės daug vietos, tačiau funkcionalumu tikrai neteks nusivilti – kelionės su tokiu prietaisu neabejotinai bus kupinos komforto.

Oro gaivikliai

Tikriausiai esate pastebėję, kokią didelę įtaką bendrai mūsų savijautai turi kvapai – pasitelkę juos, automobilio salone taip pat galite sukurti kur kas jaukesnę atmosferą. Dabar prekyboje galima rasti pačių įvairiausių, gaivinančių ar atpalaiduojančių aromatų, kurie kas kartą Jus pasitiks įsėdus į savo transporto priemonę. Kai kurie iš jų pasižymi ne tik maloniu kvapu, bet ir unikalia išvaizda, tad kuriam laikui tokius gaminius galėsite paversti salono aksesuarais.

Kokybiškos padangos

Nors padangos dažniausiai asocijuojasi su saugiomis kelionėmis, tam tikros jų ypatybės turi įtakos ir mūsų komfortui. Pavyzdžiui, jei žinosime, kad lengvai pavyks sustoti net ir tuomet, kai kelio danga bus šlapia ar slidi, vairuoti galėsime kur kas labiau atsipalaidavę – tai tikrai suteiks daugiau gerų emocijų. Nereikėtų pamiršti ir jų triukšmingumo: nors įprastai renkantis šis parametras nėra pats svarbiausias, norėdami mėgautis maksimaliu komfortu, turėtumėte atsižvelgti ir į jį. Kartais net ir kelių decibelų skirtumas gali padovanoti visiškai kitokias kelionių patirtis. Spauskite čia, jei norite apžiūrėti padangų asortimentą.

Masažiniai sėdynių užtiesalai

Jei po ilgos sėdimo darbo dienos iš karto tenka sėsti už automobilio vairo, dažniausiai nesijaučiame labai patogiai, o ilgesnių kelionių metu gali pradėti varginti ir įvairūs skausmai. Visgi, jeigu ant vairuotojo sėdynės uždėsite masažinį užtiesalą, situacija akivaizdžiai pasikeis. Dažniausiai tokie gaminiai gali masažuoti kaklą, nugarą ar sėdmenis, o kai kurie iš jų turi ir šildymo funkciją – su tokiu užtiesalu net ir ilgesni atstumai neturėtų prailgti. Vienintelis laukiantis iššūkis – tokių malonių procedūrų metu išlikti susikoncentravusiems į kelią. Iš arčiau su tokiais gaminiais susipažinti galite spustelėję čia: https://pigu.lt/lt/auto-prekes/kitos-auto-prekes/sedyniu-uztiesalai-priedai.

Galinga aparatūra

Kelionės automobiliu dažniausiai neatsiejamos nuo mėgstamos muzikos klausymosi – daugeliui tai tampa savotiška terapija, leidžiančia gerokai smagiau įveikti net ir ilgiausius maršrutus. Visgi, jei kartais susimąstote, kad garso sistema galėtų būti šiek tiek kokybiškesnė, tokius norus lengvai galite paversti realybe. Garsiakalbiai ir stiprintuvai tikrai leis pasiekti įspūdingų rezultatų – tikėtina, kad jais sužavėti liksite ne tik Jūs, bet ir Jūsų keleiviai. Visos šios ir kitos autoprekės Jūsų laukia Pigu.lt el. parduotuvėje: čia jas įsigysite gera kaina.

Apsirūpinę visais šiais gaminiais, automobiliu keliausite ir smagiau, ir gerokai komfortiškiau. Daugeliui iš šių prekių neprireiks didelių investicijų, tačiau skirtumas bus akivaizdus – privalote tuo įsitikinti patys!

Užsakymo Nr. KMC200176

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: