Organizatorių archyvo nuotr.

Volvo automobiliai palankiai vertinami dėl savo išmanaus dizaino, saugumo, elegancijos ir ilgaamžiškumo. Jeigu svarstote įsigyti šios markės transporto priemonę, yra keli svarbūs aspektai, kuriuos privalu žinoti. Kokie jie?

Apie Volvo automobilius

Volvo automobilių pradžia yra Skandinavijoje. Įmonė “Volvo Cars” buvo įkurta 1927 m. balandžio 14 d. Geteborge, Švedijoje. Įmonė atsirado bendradarbiaujant švedų inžinieriams Gustafui Larsonui ir Assarui Gabrielssonui, kurie siekė gaminti specialiai Skandinavijos rinkai skirtus automobilius.

Bėgant dešimtmečiams “Volvo Cars” išplėtė savo veiklą visame pasaulyje, įvairiose šalyse įkūrė gamybos gamyklas ir pardavimo tinklus. Nuo kuklios pradžios iki pasaulinės sėkmės prabėgo išties nedaug laiko. Šiandien Volvo automobiliai yra vieni paklausiausių Europoje ir kituose žemynuose.

Volvo privalumai

  1. Neprilygstamas saugumas. Volvo yra saugos naujovių sinonimas. Šios markės automobiliai ne veltui nuolat priskiriami prie saugiausių keliuose. Tokios funkcijos kaip kliūties nustatymas (potencialių susidūrimų išvengimo sistema, pėsčiųjų aptikimo sistema) ir tvirtos transporto priemonių konstrukcijos užtikrina automobilių vairuotojų ir keleivių ramybę.

  2. Pažangiausios technologijos. Volvo savo automobiliuose diegia pažangiausias technologijas, didinančias saugumą ir patogumą. Nuo pusiau autonominio vairavimo sistemų iki pažangių informacijos ir pramogų bei ryšio funkcijų – Volvo klientams siūlo daugybę praktiškų, naujoviškų technologijų, kurios ženkliai pagerina vairavimo patirtį.

  3. Dėmesys komfortui ir prabangai. Volvo automobiliai teikia pirmenybę komfortui ir prabangai savo transporto priemonių dizaine, kad vairuotojas ir keleiviai galėtų mėgautis ypač komfortiškomis kelionėmis. Nuo aukščiausios kokybės medžiagų ir ergonomiškų sėdynių iki pažangių klimato kontrolės sistemų ir garso izoliacijos – “Volvo” automobiliai sukonstruoti taip, kad užtikrintų ramią ir patogią aplinką tiek trumpoms kelionėms į darbą, tiek ilgoms kelionėms.

  4. Dėmesys aplinkos tvarumui. Jeigu domitės ekologijos idėjomis, Jums patiks Volvo. Šis prekės ženklas viešai deklaruoja savo įsipareigojimą siekti aplinkos tvarumo ir aktyviai dirba siekiant sumažinti anglies dioksido pėdsaką. Elektrifikuojant savo transporto priemonių asortimentą ir investuodama į ekologiškus gamybos procesus, “Volvo” siekia pirmauti automobilių pramonėje skatinant tvarumą ir kovojant su klimato kaita

  5. Universalumas ir našumas. Nesvarbu, ar važiuojate miesto gatvėmis, ar leidžiatės į bekelę, Volvo markės automobiliai pasižymi universalumu ir puikiomis eksploatacinėmis savybėmis. Jie tinkami kelionėms įvairioms vairavimo sąlygoms. Pasirinkus visų varančiųjų ratų pavarą, hibridines transmisijas ir adaptyvias pakabos sistemas, Volvo markės automobiliai užtikrina dinamišką ir jautrią vairavimo patirtį net ir sudėtingomis sąlygomis.

  6. Puiki reputacija. Volvo užsitarnavo klientų pasitikėjimą ir gerą reputaciją. Šis gamintojas pelno itin ,aukštus įvertinimus patikimumo, aptarnavimo ir savininkų lojalumo apklausose. Šios markės įsipareigojimas užtikrinti saugumą, inovacijas ir rūpinimąsi aplinka pelnė daugybės klientų ir ekspertų pasitikėjimą. Neabejojame, kad Volvo automobiliai patiks ir Jums!

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: