Televizijos serialo "Inside Amy Schumer" kadras

Amy Schumer – linksmiausias ir šviežiausias veidas televizijoje, sparčiai kylanti pasaulinė komedijos žvaigždė. Amy yra puiki   scenaristė, aktorė ir pagrindinė prodiuserė  visą Ameriką sudrebinusiame   komedijiniame seriale „Amy Schumer viduje“. Savo laidą Amy pradėjo 2013 –ais iš karto  pelnydama itin aukštus televizijos reitingus.

Laida išsiskiria savo struktūra, kiekvienas epizodas yra padalintas į įvairaus ilgio segmentus, kuriuos sudaro trumpi  gatvės interviu, stand – up epizodai, ilgesni interviu su įdomiomis asmenybėmis, kuriuose dažnai kalbama  apie seksualumą ir lyčių vaidmenis. Amy išsiskiria savo atvirumu ir juokingai iškrypusiu humoro jausmu. Remdamasi savo asmenine patirtimi, pasako  garsiai, tai ką visi mąsto tyliai. Šiuo metu leidžiamas jau trečias sezonas, paskutinis epizodas vadinasi „12 piktų vyrų Amy Schumer viduje“, laidoje vaidina visiems gerai pažįstami aktoriai: Paul Giamatti, Jeff Goldblum, John Hawkes, kurie spręndžia ar Amy pakankamai „karšta“ dirbti televizijoje. Serjalas pritraukė daug humoro gerbėjų, kadangi, viešai  aptariamos aktualiausios, bet mažiausiai visuomenėje aptariamos temos.

Jau nuo vaikystės Amy išsiskyrė savo humoro jausmu, visada buvo veikli, charizmatiška ir tikslo siekianti mergina. Mokykloje vaikai ją vadindavo  „klasės klounu“ arba „baisiausiu mokytojų košmaru“, nes ji buvo didžiausia klasės išdaigininkė. Baigusi universitetą ir įgijusi teatro diplomą,  persikraustė į Niujorką tapti aktore.  Dar keletą metų mokėsi scenos meno ir tuo pačiu   dirbo padavėja bei barmene. Dirbdama savo darbą Amy sugebėdavo surengti ir juokingus pasirodymus, taip užimdavo klientus.

Savo atliekamą komedijantės vaidmenį  Amy apibūdina kaip neatsiprašančią ir bebaimę. Aktorė nebijo aštrių frazių ar itin nemalonių situacijų. Toks požiūris, ją atskleidžia brandžią bei įdomią asmenybę. Amy nebando žiūrovams suformuoti nuomonės apie gyvenimo tiesas, ji stengiasi kurti tai, kas patinka jai ir atrodo juokinga kitiems žmonėms.

Amy puikiai jaučiasi savo kailyje, kai kažkas juokauja apie jos humorą. Ji teigia esanti būtent ten kur nori būti. Jos humoro albumas pasiekė aukščiausius topus ir buvo įtrauktas į geriausius metų komedijos apdovanojimus. Amy didžiajame ekrane pasirodė, komedijoje  „Kartu iki pasaulio pabaigos“, kur filmavosi su tokiais aktoriais kaip Kiera Knightley ir Price Check. Liepą, televizijoje  pasirodys amerikiečių komedija „Trainwreck“, kurios  autorė Amy Schumer,  taip pat debiutuoja pagrindinio vaidmens atlikėjos amplua. Siužeto detalės iki šiol laikomos po devyniais užraktais.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: