Dokumentinio filmo kadras

Filme bus galima išvysti virš 120 Van Gogo paveikslų, kurie bus animuoti ir prikelti naujam gyvenimui.

Viename paskutiniųjų savo laiškų Vincentas Van Gogas rašė: „Tiesa tokia, kad tik savo piešiniais galime kalbėti“. Grupė režisierių, menininkų ir pačių didžiausių kūrėjo garbėjų į šiuos tapytojo žodžius pažvelgė ganėtinai rimtai.

Biografinis filmas apie Van Gogo audringą gyvenimą ir paslaptingą jo mirtį vadinsis „Mylintis Vincentas“. Kūrėjai jau dabar pluša ir rengiasi pristatyti unikalų animuotų paveikslų filmą svajingu Van Gogo stiliumi. Filmo anonsas perteikia pribloškiamą naujai atgimusių paveikslų intensyvumą.

Istorija šiame filme, kurį režisavo lenkų dailininkė Dorota Kobiela ir režisierius Hugh Welchmanas, pasakojama per vaizdinius ir personažus kadaise sukurtus paties Van Gogo: žvaidždėtas naktis, snieguotus laukus, rūsčius lėbautojus, sunkiai dirbantį paštininką.

Filme parodomi daugiau nei 120 Van Gogo meno kūrinių, o kruopščiai rankomis pieštų animacijų dėka, potepiai mainosi į tiesioginį judesį. Siužeto linija apipinta ištraukomis iš 800 pačio Van Gogo parašytų laiškų, filme taip pat galima išvysti dramatiškas įvykių, paskatinusių jo mirtį, rekonstrukcijas.

Sužinok daugiau! Spausk čia ir tapk mūsų draugu „Facebook’e“

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: