Agnė visada pamiršta pasveikinti brolį su gimtadieniu. Tiesą pasakius, ji nupirko jam dovanų pakabuką su šaulio zodiako ženklu. O brolis dvynys. Ne tik dvynys, kaip ir ji, bet ir gimęs tą pačią dieną. Bet Agnė žino, kada stilisčių, renginių vadovių (Kas tai?) gimtadieniai, vardadieniai, jų vaikų (nors žvaigždės vaikų neturi, nebent tais metais būna madinga) gimtadieniai ir automobilių vardinius numerius žino. Ji prenumeruoja žurnalus apie Žmones, Katinus – jos hobis tuose pačiuose interviu surasti skirtingai sudėliotus žodžius. Tada ji išsikerpa ir klijuoja į dienoraštį. Agnė turi du vaikus, bet piniginėje nešioja kažkokio „bičo“ nuotrauką iš realybės šou „Nesugalvojome pavadinimo, bet mus žiūri“.

Agnė vaikšto į renginius. Štai per Kalėdas nėjo į vaikų žiburėlį, kur jie deklamavo eilėraštukus mamai ir Kalėdų Seneliui – ji pasirinko geresnį variantą – gėlininko charizma praturtintą renginį skirtą damoms, kurių ten nė vienos nebuvo. Bet buvo nemokamų gėrimų.

Siuva vėliavą Agnė, oj, tikrai ne Vasario 16 progai pasikabinti, su daugiau spalvų – jos mėgstamiausias daininkas myli berniuką, kuris myli pasaką.. Atstokit nuo jo, nekentėjai!

Agnė būtų puiki katalikė. Visada apie save vėliausiai galvoja. Pirmiausia galvoja apie kitus, kas išsiskyrė, kam apatiniai pasibaigė, kieno šuo kieme katiną nusivijo. Net spalva ją domina! Visai nesvarbu, kad namai dega, vaikai mokyklą meta, vyras jos nemėgstamiausią gyvenimo būdo laidos vedėją ant sienos pasikabinęs.

Grįžta Agnė namo, žiūri – namai susvilę, vaikučius atima, išveža, vyras eina alaus pirkt ir ant skyrybų dokumento parašą raito, o ji sustoja ir pagalvoja: „Velnias, kažką būsiu pamiršusi.. Lygintuvą? Orkaitę palikau įjungtą? Ne.. Taigi žurnalo naujas numeris šiandien pasirodė!”

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: