© Zackary Canepari nuotr.

Viena iš keisčiausių vietų, kurioje gali tekti apsilankyti, galima drąsiai įvardinti sekso lėlių gamyklą. Kūnai be galvų, besišypsantys plastikiniai veidai, eilės dantų suguldytų šalia – beveik tobulas atspindys to, kas laukia šių, ypač keistas realijas įrodančių, fantazijų objektų.

Daugeliui vyrų, kurie naudoja sekso lėles, jos tampa kur kas daugiau nei lėlėmis – jos dažnai pačių vyrų laikomos partnerėmis, kurios pakeičia tikras moteris jų gyvenimuose. Kai kurie vyrai, pavyzdžiui, 60-metis Bobas Givensas, kuriam priklauso didžiausia tokių lėlių kolekcija, yra vedę.

Šios  nuotraukos yra fotografo Zachario Canepario projekto „Meilės mašinos“ (Love Machines) dalis. Nuotraukos buvo daromos Kalifornijoje esančioje sekso lėlių gamykloje pavadinimu „Abbys Creations“. Kiekviena lėlė kainuoja apie 7000 dolerių ir padaroma specialiai pagal užsakovų pageidavimus. Taigi, kiekviena lėlė yra skirtingų kūno proporcijų, plaukų ir akių spalvos, ir t.t.

Video klipe kalbinamas skulptorius Mattas McCullenas paaiškina, kodėl vienas vyras iš Aliaskos užsisakė sekso lėlę. Pasak Matto, šis vyras jautėsi be galo vienišas: „Jam labai patiko lėlė, kurią jis užsisakė. Vėliau jis teigė, kad jam kaipmat palengvėjo ir jis nebesijautė toks vienišas.“

Sekso lėlių nuotraukos parodo tai, ko praktiškai neįmanoma apibūdinti žodžiais – sekso lėlių pasaulyje moteris yra padalinama į kūno dalis ir komponentus. Panašu, kad meilė čia neegzistuoja.

© Zackary Canepari nuotr.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: