tessmunster.com archyvo nuotr.

Pasaulyje kasdien daugėja pozityvaus kūno įvaizdžio (angl. positive-body-image) šalininkų. Stambiausias pasaulyje modelis Tess Munster viena iš jų. Karjera mados versle ir stulbinantis pasitikėjimas savimi – tai kuo Tess Munster išsiskiria iš kitų.

Pirmasis pasaulyje stambaus kūno sudėjimo modelis Tess Munster neseniai pasirašė kontraktą su profesionalia modelių agentūra „Milk Model Management“ tuo nustebindama visko mačiusį internetą. Pasipylė komentarai, aptariantys Tess išvaizdą ir gyvenimo būdą, deja, dauguma komentarų yra pilni patyčių ir pikti. Teigiama, kad nei grožio, nei sveiko požiūrio į žmogaus kūną pas ją nerasta. Kiti sveikina ją išdrįsus būti savimi ir metus iššūkį tradiciniams grožio ir lieknumo standartams.

Tess puikiai sekasi mados versle, ji teigia esanti laiminga ir patenkinta savo kūnu. Ją kritikuojantys „internautai“ sako, kad vengdama kovoti su antsvoriu Tess skatina nesveiką gyvenimo būdą. Tačiau ji tokią kritiką pasitinka drąsiai, teigdama, kad niekas nesijaudina dėl per liesų modelių ir taipogi nesako, kad jie propaguoja badavimą ir savęs alinimą. Pamatę stambaus kūno sudėjimo moterį mados versle, žmonės nepradės masiškai priaugti svorio ir gyventi nesveikai, teigia Tess. Žmonių kūnai yra skirtingi ir tą skirtumą reikia pripažinti. Negalime nuspręsti, ar žmogus yra sveikas vien tik pagal išvaizdą. Beje, pavojingesni tie riebalai, kurie kaupiasi ant vidaus organų, o ne po odos sluoksniu, sako ji. Esmė ta, kad ji išdrįso būti savimi ir sugebėjo tapti sėkmingu pavyzdžiu kitoms merginoms ir moterims, kurios neatitinka visuomenės iškeltų grožio standartų.

Tess visiems pataria ieškoti savyje unikalumo ir nebijoti jį išreikšti. Kiekvienas nusipelno būti patenkintas savimi ir mes per dažnai leidžiame kitiems diktuoti, kaip mes turime atrodyti, ką galima ir ko negalima daryti, jei esi stambių kūno proporcijų, sako ji.

Galbūt žmonėms sunku patikėti, kad būdama stambaus kūno sudėjimo Tess gali būti laiminga ir pasitikinti savimi, o juo labiau uždirbti nemažai pinigų mados versle, tačiau Tess pavyzdys rodo, kad įmanoma mylėti save, mesti iššūkį vyraujančiam grožio supratimui bei tapti sėkmingu modeliu mados pasaulyje.

tessmunster.com archyvo nuotr.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: